007: Blood Stone [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Bruttó ár
7.290 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 259397
Activision

007: Blood Stone [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

Egy Bond témájú játék, ami nem filmes előzmények alapján készült. Mégis megmaradt a filmes jelleg kiegyensúlyozott akció és versenyelemekkel. A történet nem tér el a Bond történetekre jellemző dolgoktól, nem hiányoznak a nemzetközi terroristák, az öngyilkos merénylők a kaszkadőrmutatványok.

A 007: Blood Stone az autós üldözéseket, a lövöldözéseket és lopakodó feladatokat cserélgeti. Bruce Feirstein, a One World is not Enough és a Golden Eye társ forgatókönyvírója is garancia a történet eredetiségére. Mint azt már megszokhattad, az egész Földön meg kell oldanod a különféle bonyodalmakat, most főleg Isztanbulban, Bangkokban, Athénban és Dél – Franciaországban.

A játék soudtrackjének elkészítésében és feléneklésében Joss Stone is közreműködött. Ha ez nem lenne elég, a művésznő elvállalta az aktuális Bond girl szerepét is a játékban. A játékban Nicole Hunterként, a gyönyörű gyémántkereskedőként jelenik meg.

További ismerős arcok is megjelennek a játékban, hogy biztosítsák a filmszerű élményt. A játékban az ügynök arcát Daniel Craig kölcsönözte, aki az aktuális mozifilmben is Bondot alakítja. M szerepében pedig Judi Dench jelenik meg. Az arcok mellett a hangjuk is természetesen a fejlesztők rendelkezésére állt.


Értékelések 007: Blood Stone [XBOX 360] - BAZÁR (Használt áru)

Nincs vélemény a termékről.