18 Wheels of Steel (Triple Pack) PC DVD

Bruttó ár
8.390 Ft
Nettó ár: 6.606 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 40730
SCSEN szinkron

18 Wheels of Steel (Triple Pack) [PC DVD]



A csomag tartalmazza a 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal, a 18 Wheels of Steel: American Long Haul és a 18 Wheels of Steel: Extreme Trucker játékokat.


18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal:
Válj kamionossá, fuvarozz árut, keress pénzt a saját kamionoddal! Szerezz minél több pénzt, hogy újabb, jobb kamionokat vehess, és alkalmazhass sofőröket, hogy ők is Neked keressék a pénzt. De a több sofőr több gondot, több időráfordítást igényel. Neked kell gondoskodnod a fuvarjaikról, és az időbeosztásukról.

  • Legyen gondod mindenre - ha megsérül az áru, az pénzedbe kerül, ezért érdemes lassan hajtani. Ha megromlik az áru, az pénzedbe kerül, ezért érdemes gyorsan hajtani. Nehéz a kamionos élete!
  • Te vagy a főnök - irányítsd a sofőrjeidet, mind a 35 – t
  • Kerüld meg a törvényt - a titkos rövidítések a tilosban sok időt megspórolhatnak, feltéve, hogy a rendőr nem látja



    18 Wheels of Steel: American Long Haul:
    A kamionszimulátor, amiben hosszú félpótokat kell huzigálnod a végtelen országutakon keresztül - kasul Észak – Amerikán. Beleértve az USA – t, Kanadát és Mexikót.
    45 féle áru (chemikáliák, élő állat, normál kereskedelmi áru, stb.) vár Rád. A monstrumokkal való munka nem olyan egyszerű, mint az első blikkre tűnik, főleg, ha Neked kell őket karbantartanod, figyelned az üzemanyagra és a rakodásra. A célod mi más lehetne, mint a minél nagyobb nyereség elérése, a saját fuvaroz vállalatod kiépítése és a konkurencia lenyomása.

  • 48 állam, az USA – ban, Kanadában és Mexikóban
  • 37 féle pótkocsi
  • 45 féle áru (mobil házak, chemikáliák, üzemagyak, acél, élő állat, normál kereskedelmi áru, stb.)



    18 Wheels of Steel: Extreme Trucker:
    Most először kipróbálhatod milyen embertelen körülmények között hóban, fagyban, sivatagban vagy esőerdőben kamionozni. Próbáld ki Magad 25 féle kamionnal, 30 féle pótkocsival, köztük a legextrémebb rakományokkal akár több póttal is egyszerre.



  • Értékelések 18 Wheels of Steel (Triple Pack)

    Nincs vélemény a termékről.