SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

PC játékok  ► Kaland  ► 

Adventure Classics: Syberia Collection

 Adventure Classics: Syberia Collection
ÁR (BRUTTÓ)
4.990 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 40332
Microids alkalmas minden korosztály számára Angol változat
 
 

LEÍRÁS: Adventure Classics: Syberia Collection [PC DVD]


A csomag tartalmazza a Syberia, az Amerzone és a Syberia 2 játékokat.

Syberia
Kate Walker a sikeres New Yorki jogász Európába érkezik, hogy egy robot és játékgyár megvásárlásáról tárgyaljon, de a történet váratlan fordulatot vesz.

A gyár tulajdonosa, Anna Volarberg elhunyt. A gyár örököse, Anna testvére – Hans – a zseniális feltaláló pedig évekkel ezelőtt eltűnt valahol az Alpok és Szibéria között. Katenek meg kell találnia ezt a titokzatos férfit, hogy le tudja zárni az üzletet. A nyugatról keletre tartó utazása során Kate rájön, hogy Hans miért hagyta el a családját és, hogy miért nem tért vissza soha.
 • A legmodernebb 3D grafika - minden játékban megjelenő helyszín az utolsó, legapróbb részletig kidolgozott
 • Kate személyiségének fejlődése - a materialista jogász felfedezi önmagában a romantikus kalandort… új élet kezdődik a számára
 • Különleges környezet - Hans nyomának követése közben Kate felfedezi a robotok mágikus világát, és fantasztikus emberekkel találkozik a titokzatos környezetben
 • Meggyőző, fordulatokban gazdag forgatókönyv - puzzle, kalandjáték harmadik személy nézetből, logikai feladatok megoldásával

  Amerzone
  Te mint újságíró jelensz meg a játékban, aki eredetileg kutató volt, de „szavahihetetlennek” tituláltak, több, mint 50 év után. Átélheted az öreg kutató kalandjait, az ókori amerikai környezetbe, Amerozoneba. A történet nagy tojásokról, amiket magával hozott az indián hittel és rituálékkal köthetők össze. A tojásokból nagy fehér madarak lesznek, amik megállás nélkül repülnek hihetetlennek tűnhet, de a kíváncsiság és az erdeti történet a legjobbat hozzák majd ki belőled.
 • Fantasztikus kalandjáték minden korosztály számára
 • Fantasztikus grafika és különleges atmoszféra
 • A tehetséges szerző, Benoit Sokal műve alapján

  Syberia 2
  A Syberia lett 2002 legjobb kalandjátéka. A második rész a gyönyörű Kate lezárt története mellett ismét gyönyörű grafikát, szórakoztató kalandokat és kitűnő játékot hoz.

  A második rész az elsőtől több dologban is eltér, de a legszembetűnőbb a grafikai változás, amit kihangsúlyoz az is, hogy a második rész főleg havas tájakon játszódik.

  A Syberia 2 ezen kívül sok, az első pillantásra lényegtelen változásokat tartogat, amik mégis sokat változtattak a végeredményen. Elsősorban a hozzáadott animációkról van szó, amik élénkítik a statikus játékkörnyezetet és a javított kamerarendszerről, amik más perspektívát kínálnak, mint az első részben.

  Miután Kate maga mögött hagyta a világi vagyonát a célja érdekében: megtalálni a Voralberg család örökösét, Kate jelentős változásokon megy keresztül. Az üldöző válik Hans legnagyobb támogatójává.


 • Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Adventure Classics: Syberia Collection -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  Adventure Classics: Syberia Collection katalógusba hozzáadva: 27.07.2011.
  Súvisiace produkty


  Adventure Classics: Syberia Collection - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  32850 db
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés