Air Conflicts: Pacific Carriers (PlayStation 4 Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
7.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 353053
bitComposer

Air Conflicts: Pacific Carriers (PlayStation 4 Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék a buyoutból származik és 100% -ban funkcionális és tesztelt csomagolás károsodás nélkül, karcolások nélkül 12 hónapos garancia


Új termék leírása:

Az Air Conflicts: Pacific Carriers játék egy történelmi árkád jellegű szimulátor, amely a 2. világháború idején játszódik. Foglalja el helyét a pilótafülkében, és éljen át intenzív légi összecsapásokat!

Az amerikai haditengerészet eltökélt és hazafias admirálisa, Lucas Stark bőrébe bújva harcoljon saját országa érdekeiért a háborúban, amely mindörökre megváltoztatja őt. Tapasztalja meg a konfliktus másik oldalát is a japán kampányban, ahol Hideaki Hashimota japán admirális feladata, hogy meghódítsa a Csendes-óceánt, és eltökélte, hogy dicsőséget szerez a japán császárnak és saját magának.

Ön egy repülőgép-anyahajó kapitányaként a Csendes-óceánon ellenőrzést gyakorol egy teljes repülőgép osztag fölött, amelyek között taktikusan váltogathat, hogy ellenőrizhesse a muníció szinteket, és megszerezhesse az uralmat a levegőben és a tengeren, olyan helyszíneken, mint Pearl Harbor, Midway és a Wake sziget. Merüljön el az egyjátékos kampány mélységében, vagy harcoljon barátai ellen a rendkívül kompetitív többjátékos módban.

  • Legyen tanúja Lucas Stark és Hideako Hashimota kalandjainak - két repülőgép-anyahajó kapitány a Csendes-óceánon a második világháboró idején.
  • Vegye át az irányítást az lövegtornyok fölött a hajón a Survive játékmódban.
  • Figyeljen az ellenségekre, és fedezze fel az új küldetéseket.
  • Ahelyett, hogy csak egy repülőgépet irányítana, átveheti az irányítás az összes repülőgép fölött az osztagában az adott küldetés során.
  • Minden egyes repülőgép csak korlátozott mennyiségű lőszerrel lehet felszerelve, így a játék Öntől várja el a stratégiai irányítást a különböző gépek fölött az osztagban.
  • A játék összesen tartalmaz: 3 repülőgép-anyahajót, 22 csatahajót és 13 repülőgépet.


  • Értékelések Air Conflicts: Pacific Carriers (PlayStation 4 Edition) [PS4] - BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.