Aliens vs. Predator Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Aliens vs. Predator - PS3Aliens vs. Predator - XBOX 360
Bruttó ár
3.390 Ft
Nettó ár: 2.669 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 39315
SEGAEN szinkron

Aliens vs. Predator [PC DVD]



A Rebellion, az eredeti 1999 – es Alien vs. Predator alkotói újból előrukkolt a klasszikus témával, most átdolgozott változatban. A középpontban ezúttal is az Alienek és a Ragadozó áll.
Válaszd az egyik vagy a másik fajt, esetleg bújj haditengerész bőrbe. A választás lehetőségét megkapod a single playerben is, de a multiplayerben jobban kiemelkednek az egyes típusok előnyei és gyengéi.
A történet a BG-386 bolygón játszódik, ahol az ottani bányászok felfedeznek egy sötét titkokat tartogató ősrégi piramist. A harcosok a galaxison keresztül elindulnak megvizsgálni a felfedezést, ám a piramis mélyén az évszázadokig tartó hibernációjából ébredezik a valaha látott legpusztítóbb erő.

  • Állig felfegyverezve bujkálni az árnyékban, fedezékekben, mert ha egyszer akcióba lépsz az űrbéli lények megtudják kivel is állnak szemben
  • Az Alien szerepében megtudod milyen a legrémisztőbb és legpusztítóbb lénynek lenni a világűrben, megtudod milyen a falakon és a plafonon közlekedni, hátulról orvul támadni,
  • A Predator (ragadozó), a neváből is adódóan a vadászat mestere. A tapasztalatai mellett a fejlett technikát is használja, pusztító fegyverek, éjjellátók, stb. formájában.

    A játék aktív Internet kapcsolatot és STEAM aktivációt igényel!


  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    EN szinkronDE feliratok

    Értékelések Aliens vs. Predator

    Nincs vélemény a termékről.