Another Code: Recollection [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
15.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 472332
Nintendo

Another Code: Recollection [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

Utazz el Bloody Edward távoli szigetére Ashley, egy 13 éves lány szerepében, aki apját keresi az Another Code: Two Memories című filmben. Ashley levelet kap édesapjától, akit halottnak hitt, és rejtélyek és látomások láncát indítja el a múltba.

Fedezd fel a környezeted és a helyszíneket rejtvényfejtés közben, hogy feltárd az igazságot az eredeti Trace Memory játék Nintendo DS változatának friss újrabeszélésében.

Fő tulajdonságok

  • Szívszorító történet
    Tapasztald meg Ashley teljes történetét, beleértve az első játék folytatásának eseményeit – Another Code: R – Journey into Lost Memories.

  • Az igazság felé vezető úton
    Ez a második rész, amelyet korábban nem adtak ki Észak-Amerikában, Ashley lenyűgöző történetét fejezi be, amint két évvel az első játék eseményei után a Júlia-tóhoz utazik, hogy feltárja az anyja körüli rejtett igazságot.

  • Átdolgozott gyűjtemény
    Ez a gyűjtemény mindkét eredeti játék teljesen továbbfejlesztett változatát tartalmazza, felújított látványvilággal, teljesen felfedezhető környezetekkel, új hangjátékkal, rejtvényekkel, zenével és még sok mással. Opcionális tippekkel és navigációs rendszerekkel bővült a kalandjátékok terén kezdő játékosok számára.



Csomag tartalma:

  • Another Code: Recollection játék
  • Manual

Trailer


Értékelések Another Code: Recollection [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.