ARMS [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
18.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 366455
Nintendo

ARMS [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap szerződéses garancia


Új termék leírása:

363150
Válassza ki a saját győztesét a világ összes karaktere közül, ruházza fel őket saját tulajdonságokkal, hosszabbítsa meg karjukat, és a gombok nyomogatásával, vagy gyors kézmozdulatokkal győzze le az ellenségeit. Irányítsa az ütéseket úgy, hogy eltalálja az ellenséget, és az érkező ütések elől térjen ki gyors elugrással, vagy üssön vissza és védje ki az ellenség támadását. Erősítse meg ütéseit extra sérülés esetére, vagy kanyarítsa megőket az akadályok elkerülése érdekében. Töltse fel az extra mutatót, és használja fel megsemmisítő kombinációk kiosztására. Az ARMS játékban felfedezheti a magában rejlő harcost.
  • Válasszon olyan csillagok közül mint Ribbon Girl, Master Mummy stb. Minden harcos saját jellemzőkkel bír, melyeket meg kell ismernie és kezelnie kell.
  • Minden fegyver előnyökel bír. Némelyik lassú de hatalmasat üt, míg másik gyors, de több ütésre is szüksége lesz a győzelemhez. A harci stílust a játékos szabja meg.


Értékelések ARMS [NSW] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.