Army of Two: The 40th Day Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Army of Two: The 40th Day - XBOX 360
Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
Termék kódja: 37105
ElectronicEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 2.000 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 5.490 Ft-ért

Army of Two: The 40th Day [PS3]

Az Army of Two Shanghaj metropoliszába helyezett folytatásában ismételten Rios és Salem bőrébe bújva billentjük hátsón a rosszfiúkat.


  • Az EA Montreal stúdiójában készült Army of Two nem lett volna több egy átlagos céllövöldénél, ha nincs egy kiválóan működő kooperatív játékmódja.

  • De van, így "Mi lett volna, ha...?" jellegű kérdéseknek jelen esetben nem sok értelme lenne, ezért inkább elegánsan továbbugrunk a már bejelentett folytatásra, ami Army of Two: The 40th Day címen lesz majd keresendő az üzletek polcain. Az UE3 grafikus motorra támaszkodó alkotás afganisztáni és afrikai helyszínek után egyetlen nagyvárosra, Kína legdinamikusabban növekvő metropoliszára fókuszál. A világ egyik legmodernebb városa a 40. Nap Iniciatíva ténykedései nyomán romokban hever, s terroristák uralják az utcákat.

  • Rios és Salem elválaszthatatlan párosára hárul a feladat, hogy megtisztítsák tőlük a várost, felszámolják a veszélyt, összekócolják az összeesküvők fogait, és mindemellett jó alaposan megtömjék a zsebüket és kövérre hízlalják bankszámlájukat. Hőseink ugyanis zsoldosok, s az Army of Two: The 40th Day eseményeinek bekövetkeztekor már saját vállalkozásuk képviseletében kínálnak meg ólomgaluskával mindenkit, aki ferde szemmel néz rájuk.


  • Értékelések Army of Two: The 40th Day

    Nincs vélemény a termékről.