Assassin’s Creed 4: Black Flag Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Assassin’s Creed 4: Black Flag - PC DVDAssassin’s Creed 4: Black Flag - PS4Assassin’s Creed 4: Black Flag - PS4Assassin’s Creed 4: Black Flag - PS3Assassin’s Creed 4: Black Flag - XBOX 360
Bruttó ár
8.090 Ft
Nettó ár: 6.370 Ft
 
Termék kódja: 250977
UbisoftCZ feliratok
 
Szeretél megtakarítani 1.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 6.490 Ft-ért

Javasolt termékek (1)

Assassin’s Creed 4: Black Flag [XBOX ONE]

335570


1715-t írunk. A Karibikot kalózok uralják, akik saját köztársaságot hoztak létre, amely nem ismer semmiféle törvényt, és amelyben a korrupció, kapzsiság és az erőszak uralkodik.

Ezek között a kitaszítottak között és a fiatal Edward Kenway kapitány. Harcaival kiérdemelte a olyan legendák megbecsülését, mint Edward "Blackeard" Thatch. A harc azonban belevonta egy az assassinok és a templomosok közt zajló ősi háborúba, egy háborúba, amely mindent elpusztít, amit ezek a kalózok kiépítettek.

Legyen üdvözölve a kalózok aranykorában.
  • Válljon Edward Kenway karizmatikus karakterévé, annak ellenére, hogy ő a kalózok brutális  kapitánya, akit az assassinok képeztek ki. Edward könnyedén vált át assassinok rejtett pengéjéből bármilyen új fegyverre.
  • Fedezze fel ezt a világot, a legnagyobb Assassin's Creed világát. Járjon be 50 egyedi helyszínt, Kingstontól Nassauig, ahol egy kalóz életét élheti át, amely tengerek mélyén fekvő hajóroncsok kirablását, templomosok gyilkolását, értékes állatok elejtését a dzsungelben, elveszett romok közti kincskeresést rejti magában.
  • Válljon az egész Karibi legfélelmetesebb kalózává. Vezényelje Kavka hajóját és kényszerítsen mindenkit félelemre és rettegésre, aki csak megtekinti azt. Utazzon és fosszon ki mindenkit, hogy Kavkát lőszerekkel és felszereléssel láthassa el, amely szükséges az ellenséges hajókkal való harcok során. A hajó fejlesztése a játékban való továbblépés során nagyon fontos. Támadjon meg egy masszív vitorláshajót, gyűjtse össze a hajó legénységét és induljon neki ennek a kalandnak.
  • Élje át ezt a valóságot, amely hátterében a kalózok állnak. Találja magát a Bahamákon olyan híres nevek között, mint a Blackbeard, Calico Jack, vagy Benjamin Hornigold és éljen át igazán feszült eseményeket, amelyek a kalózok aranykorát definiálta.
  • Harcoljon saját maga ellen, vagy működjön együtt barátaival ebben a kegyetlen és díjazott játékban akár több játékos számára is. Válasszon a karakterek széles köréből, harcoljon az exotikus térképeken.




Értékelések Assassin’s Creed 4: Black Flag

Nincs vélemény a termékről.