Assassin’s Creed Anthology [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

Bruttó ár
10.490 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 289058
Ubisoft

Assassin’s Creed Anthology [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A csomag tartalmazza az Assassin's Creed, az Assassin's Creed 2 (Game of the Year Edition), az Assassin's Creed: Brotherhood (Da Vinci Edition), az Assassin's Creed: Revelations (Ottoman Edition) és az Assassin's Creed 3 játékokat.
Assassin's Creed

Amikor úgy tűnt, hogy eldőlt a háború, jött valaki, aki felbolygatta a méhkast. A névtelen bérgyilkos, Altair nem ismer könyörületet: a tömegben elvegyülve, szinte észrevétlenül gyilkol, de nem a saját kedvéért - Altair bérgyilkos. Éld át a középkori Keresztes háborúk világának hihetetlen izgalmát, ugrálj elképesztő magasságokban, miközben kilenc célpontod egyikét üldözöd. A rád váró feladat nem mindennapi embert kíván, te lennél az? Assassin's Creed 2 (Game of the Year Edition)

A helyszín Olaszország, azon belül leginkább Velence, az időpont pedig 1476. Miután ez majdnem 300 évvel az első rész után van, így Altair karakterét egyszerűen nem lehetett áthozni. Az időutazónk által megszállt új hős egy főnemes, név szerint Ezio Auditore de Firenze, aki - származása miatt - elődjénél jóval előnyösebb helyzetből indul.

Először is saját fegyvertára van, ahol tonnaszámra találjuk a különböző gyilkoló eszközöket, pajzsokat, páncélokat. A jelek szerint sajnos az első részben tapasztalt utazási mizéria ezúttal sem változik, vagyis minden egyes alkalommal ugyanúgy el kell lovagolnunk a szomszéd városba, faluba. Szerencsére azonban "kicsit" bővültek az utazási lehetőségeink, hiszen Ezio tud úszni is, de pénzének és befolyásának köszönhetően eljut Leonardo da Vinci műhelyébe is, ahol használhatjuk a repülő szerkezetét is.

De olyan történelmi személyiségek is az utunkba kerülnek, mint Caterina Sforza vagy Machiavelli. Természetesen új világhoz új ellenfelek társulnak, így elméletileg a második részben szereplő őrök okosabbak lesznek, mint elődeik. Például ezúttal nem lesz elég, ha egy pillanatra elvesztenek szem elől minket, mire mi beugrunk egy szalmabálába, hiszen az okosabb AI elkezdi szép tüzetesen átvizsgálni az egész környéket és bizony beleszurkál abba a bálába is.

Minden ellenfélnek lesz egy gyenge pontja, ahol nagyobb sebzést vihetünk be neki és ezúttal saját fegyverét is ellene fordíthatjuk. Érdemes lesz azonban ezúttal valóban kerülni a feltűnést és az odaugrik - leszúrom - elfutok módszer sem lesz alkalmazható, hiszen ilyenkor a fejszések vagy az íjászok pillanatok alatt 5-10 gyilkoló eszközt hajítanak belénk. A Game of the Year Edition tartalma:

  • Battle of Forli DLC
  • Bonfire of the Vanities DLC
  • 3 bónusz titkos helyszín: Palazzo Medici, Santa Maria dei Frari és Arsenal Shipyard Assassin's Creed: Brotherhood (Da Vinci Edition)

    Az Assassin's Creed: Brotherhoodban Ezio Rómába megy, hogy a csapatával megtámadja a korrupt Templomosokat. Ezio arzenáljából most sem hiányozhat a tőr - akár kettő egyszerre, a méreggel teli fecskendő vagy a fejsze.
    Először a sorozatban megjelenik a Multiplayer mód, amelyben akár a templomosok bőrébe is bújhatsz, vagy Abstergben kiképezheted Magad profi bérgyilkossá saját gyilkolási módszerrel.

  • Multiplayer mód
  • Leonardo da Vinci, Machiavelli vagy akár Catherine Sforza segítsége
  • Új fegyverek, mint a méreggel töltött fecskendő, fejsze vagy akár két tőr egyszerre
  • A saját bérgyilkosaidat Abstergben toborozhatod A Da Vinci Edition tartalma:
  • Új, letölthető singleplayer történet: “The Da Vinci dissappearance“ (8 küldetés, 2 térkép, 10 új trófea)
  • Új, letölthető multiplayer bővítmények (1 térkép, 4 új szereplő, 2 új mód) Assassin's Creed: Revelations (Ottoman Edition)

    Ha egy férfi legyőzi az összes ellenfelét és megnyeri az összes csatáját, mi más lehet még a célja? Ezionak maga mögött kell hagynia az eddigi életét az igazság és a válaszok keresése közben.

    Az Assassin’s Creed: Revelationsben Ezio Auditore a legendás mestere, Altair útján elindul a megismerés felé vezető úton. Ez egy igen veszélyes út, ami elviszi Eziot Konstantinápolyba, az Oszmán birodalom központjába, ahol a templomosok egyre növekvő serege destabilizációval fenyegeti a térséget.

    Kiegészítésként a remek történethez jár a javított multiplayer, új módokkal, pályákkal és fegyverekkel kiegészítve, amikkel kipróbálhatod a képességeidet.

  • Sajátítsd el a sokkal fejlettebb Ezio halálos képességeit. Takarítsd el az ellenfeleidet az új fegyverekkel, az új mozdulatokkal. Próbáld ki az új szinteket, a bombagyártást az Eagle Visio segítségével.
  • A kritikusok is elismerték a multiplayer fejlődését
  • Fedezd fel Anima legtávolabbi sarkait, Desmond múltbéli titkainak feltárása közben, és szerezz bepillantást a jövőbe Az Ottoman Edition tartalma:
  • The Ancestor's Character Pack (DLC) - 4 új multiplayer karakter: Privateer, Corsair, Brigand, Gladiator, valamint új tárgyak a karaktered számára
  • The Mediterranean Traveller Maps Pack (DLC) - 6 multiplayer pálya, beleértve a három új helyszínt: Jerusalem, Imperial és Dyers, valamint 3 pálya az Assassin's Creed Brotherhood játékhoz: Siena, Firenze és San Donato, plusz unlockolható tárgyak a karakterednek és új trófeák
  • The Lost Archive (DLC) - 3 új kinézet a singleplayer karakterednek: Ezio Turkish Assassin páncél, Altair ruhája és Brutus páncélja, valamint javítások a pisztolyhoz, a számszeríjhoz és a bombákhoz. Ezen kívül bonusz küldetés Vlad the Imperial Prison címmel és új karakterek a multiplayer játékba: The Crusader, Ottoman Jester és Ottoman Doctor Assassin's Creed 3

    Észak - Amerika, XVIII. század. Több, mint 20 évvel a konfliktusok után a 13 amerikai kolónia és a Brit korona a totális háború peremén áll. A harcvonalak adottak és a vérontás elengedhetetlen. A felgyújtott falu forró hamujából új gyilkos érkezik. A részben brit és részben indián gyökerekkel rendelkező hős - Mohawk - a harc közepébe kerül. A harc középe, ami a szabadságért és az igazságért folyik a forradalom lángjai közepette.

  • Elimináld az ellenfeleidet a hatalmas fegyver arzenálod segítségével, amiből nem hiányozhatnak a nyilak, az íjak, a pisztolyok, a tomahawkok és a klasszikus pengék sem
  • Vess egy pillantást a sűrűn lakott városokra, amik a vad természettel határosak
  • Teljesen új játék engine, ami még több brutalitást hoz a nemzet epikus háborújába a függetlenségért folytatott háborújába Az Anthology tartalma:
  • Exkluzív gyűjtői csomagolás
  • Gyűjtői SteelBook csomagolás
  • 5 exkluzív litográfia
  • Assassin's Creed 3 Season Pass - hozzáférés mind az 5 letölthető kiegészítő csomaghoz, amik fél évvel az Assassin's Creed 3 megjelenését követően kerültek kiadásra
    Assassin's Creed Anthology

  • Értékelések Assassin’s Creed Anthology [PS3] - BAZÁR (Használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.