Assassin’s Creed: Rogue [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
5.190 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 258532
Ubisoft

Assassin’s Creed: Rogue [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

250950 Észak - Amerika, XVIII. század. A Franciaország és az Indiánok elleni erőszakos háború káoszát átvészelve Shay Patric Cormac,  az assassinok  fiatal tagja változásokon megy keresztül, amelyek az amerikai kolónia jövőjét örökre megváltoztatják. A  tragikusan befejeződő veszélyes misszió után  az assassinok Shay ellen fordulnak, végezni akarnak vele. Shay kizárva azok köreiből, akiket egykor testvéreinek tartott, az assassinok történetének legfélelmetesebb vadásza lesz.

Assassin’s Creed: Rogue az Assassin's Creed sorozat eddig legsötétebb fejezete.  Shay karaktereként assassinből lassan assassin vadásszá transzformálódik át. Az assassinok elpusztítása iránti vágy New Yorkon át, vad folyókon, a messzi Észak-Atlantisz jeges vizeihez juttatja el.

  • Először az Assassin's Creed történelmében egy templomos szemszögéből éli át ezt a világot. Shay karaktereként játszhat, mely az assassin mester halálos képességein kívül további fegyverekkel is jól bánik.
  • Fegyverezze fel Shayt halálos puskával. Likvidálja ellenségeit speciális gránátokkal és töltényekkel.
  • Óvakodjon a rejtőzködő assassinok elől az Eagle Vison fejlesztett képességnek köszönhetően, amellyel állandóan kiértékeli környezetét és felfedi az assassin rejtekhelyeket, árnyékban, tetőköny vagy a tömegben.
  • Élje át Shay transzformációját assassinből templomossá, aki követője lesz egykori testvéreinek. Élje át azon eseményeket, melyek Shay útján történnek, és az assassin testvériség sorsát örökre megváltoztatják.
  • Hajózzon Morrigan hajóján, küzdje át magát az észak-amerikai jeges tengereken, és az amerikai folyókon. A játék az Assassin's Creed 4: Black Flag tengerészélményeire épít.
  • Védje magát az assassinoktól, akik hajójára igyekeznek feljutni, hogy megöljék a legénységét. Lépjen gyorsan, mielőtt túl sok emberét megölik.
  • Az új fegyverek, pl. az égő olaj, amely tűznyomot hagy maga után, és mellyel az ellenséges hajókat felgyújthatja, valamint Puckle gun félautomata ismétlőfegyver.
  • Jusson át a jégtakarón, fedezze fel a helyszíneket, esetleg használja a jéghegyeket fedezékül a tengeri harcai során.
  • Élje át a Sarkvidék jeges szeleit, jéghegyeit, ezt a tengeri játszóteret az Atlantisz északi részén.
  • New York City úgy van kialakítva, ahogy az a 18. századig létezett.

A játék aktív Internetkapcsolatot és uPlay aktivációt igényel!


Értékelések Assassin’s Creed: Rogue [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.