Assassin’s Creed: Syndicate HU Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Assassin’s Creed: Syndicate HU - PC DVD
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
Termék kódja: 312443
UbisoftHU feliratok
 
Szeretél megtakarítani 1.600 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 6.090 Ft-ért

Assassin’s Creed: Syndicate HU [XBOX ONE]

312442


London, 1868. Az ipar revolúciója, és a találmányok hihetetlen kora, több millió ember életét változtatta meg olyan technológiák segítségével, melyeket nem is olyan régen képtelenségnek hittek.  A keletkezett lehetőségek a kor emberét Londonba hajtja, hogy csatlakozhasson ehhez az új világhoz, a világhoz, melyet nem királyok, császárok, politikusok vagy hitközösségek uralnak, hanem egy közös nevező: a pénz.

Azonban nem mindenki képes ennek a nagy bummnak az előnyeit kiélvezni. Bár a munkások a brit impérium mozgatórugói, életük csak egy hajszálnyival ér többet egy rabszolgáénál, miközben a felső réteg hasznot húz a munkájukból.  Az alacsonyabb réteg gangekbe csoportosul, melyek a túlélésekért folyó harcok során az alvilágban élnek. Egészen addig, amíg az éber Assassinok nem csatlakoznak hozzájuk, és a londoni vezetőkkel való konfliktust meg nem szüntetik, melytől az egész modern történelem visszhangzik.

Jacob Frye az Assassin’s Creed: Syndicate játékban nővére Evie segítségével több millió ember sorsát változtatja meg. Lázadjon, gyülekezzen és vezesse ezt az alvilágot, hogy ebben az akciódús kalandban, tele brutális harcokkal szétzúzza London korrupt bezártságát.

  • Jacob Frye karaktereként likvidálja villámgyorsan az ellenségeit. Stealth fejlesztett taktikái segítségével meneküljön ellenségei elől, használjon különféle fegyvereket, késeket, kordonokat. Használja a kötél kilövőt az épületek gyors megmászásához, és lepje meg ellenségeit.
  • Harcoljon és győzzön vikoriánus London nyitott világában a Buckinghami palotától egészen a Big Ben-ig. Kapcsolódjon be az utcai üldözésekbe, vagy a Temze folyó gőzhajóin hagyjon maga után rongálás nyomokat.
  • Jackobbal az élen Nagy-Britanniában vad ganget alakíthat. Vonatok kirablásától, illegális munkásgyerekek megmentéséig semmi sem állíthatja Önt meg, hogy London utcáin ismét az igazság és a biztonság uralkodjon.
  • Játszon Jacob nővéreként és ikertestvéreként, Evieként, ez a könyörtelen assassin a halk, gyors és láthatatlan támadásait tökéletesítette. Induljon el London nyílt világában, és a gang segítségével tegye jobbá ezt a várost.


A cím a következő nyelveket tartalmazza:
HU feliratokEN szinkronCZ feliratokPL feliratok

Értékelések Assassin’s Creed: Syndicate HU

Nincs vélemény a termékről.