Assassin’s Creed (The Ezio Collection) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
6.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 362567
Ubisoft

Assassin’s Creed (The Ezio Collection) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 6 hónap


Új termék leírása:

357669


Csatlakozzon a történelemhez Ezio Auditore de Firenze legendás gyilkosként az Assassin's Creed The Ezio Collectionjátékában, amely a kritikusok által is dícsért single player kampányt is tartalmazza az Assassin's Creed 2, Assassin's Creed Brotherhodd és az Assassin's Creed Revelations játékokból.

Az Assassin's Creed 2 szó szerint tonnányi új fegyverrel, baltával, kalapáccsal, pálcával, lándzsával, és különféle típusú kardokkal. Ez mind új támadási mozdulatokkal, ha valaki megsebzi Önt utcai orvost kell felkeresnie, aki meggyógyítja Ön és visszaadja harchoz való képességét. Ezt követően ismét harcba állhat ellenségeivel. A játék további részeiben rejtekhelyeket használhat, praktikákat, amelyek lehetetlenné teszik ellenségei számára, hogy aktuális pozícióját felfedjék.

Assassin's Creed 2

  • Altaira utódja - Ezio Auditore da Firenze olyan ismert karakterekkel találkozhat, mint Da Vinci, Caterina Sorfza, Machiavelli, Lorenzo de Medic.
  • Terjedelmes városok: Jeruzsálem / Damaszkusz / Acré /  Velence.
  • Az Assassin's Creed nyitott végének befejezése.
  • Mászáskor lehetősége van fegyverét elhajítani, amelyet az ellenségétől szerzett.
  • fürge, milícia, grób, paranoiások).
  • Új készségek, mint az úszás és a repülés.
  • A helyi frakciók segítik Önt a missziók során.
  • Napszakok váltakozása.

Assasin's Creed: Brotherhood

Az Assassin's Creed: Brotherhood ban Ezio Rómába megy, hogy a csapatával megtámadja a korrupt Templomosokat. Ezio arzenáljából most sem hiányozhat a tőr - akár kettő egyszerre, a mérggel teli fecskendő vagy a fejsze.
Először a sorozatban megjelenik a Multiplayer mód, amelyben akár a templomosok bőrébe is bújhatsz, vagy Abstergben kiképezheted Magad profi bérgyilkossá saját gyilkolási módszerrel. 

  • Multiplayer mód
  • Leonardo da Vinci, Machiavelli vagy akár Caterine Sforza segítsége
  • Új fegyverek, mint a méreggel töltött fecskendő, fejsze vagy akár két tőr egyszerre
  • A saját bérgyilkosaidat Abstergben toborozhatod

Assassin's Creed: Revelations

Ha egy férfi legyőzi az összes ellenfelét és megnyeri az összes csatáját, mi más lehet még a célja? Ezionak maga mögött kell hagynia az eddigi életét az igazság és a válaszok keresése közben. 

Az Assassin’s Creed: Revelationsben Ezio Auditore a legendás mestere, Altair útján elindul a megismerés felé vezető úton. Ez egy igen veszélyes út, ami elviszi Eziot Konstantinápolyba, az Oszmán birodalom központjába, ahol a templomosok egyre növekvő serege destabilizációval fenyegeti a térséget.
 

Kiegészítésként a remek történethez jár a javított multiplayer, új módokkal, pályákkal és fegyverekkel kiegészítve, amikkel kipróbálhatod a képességeidet.


  • Sajátítsd el a sokkal fejlettebb Ezio halálos képességeit. Takarítsd el az ellenfeleidet az új fegyverekkel, az új mozdulatokkal. Próbáld ki az új szinteket, a bombagyártást az Eagle Visio segítségével.
  • A kritikusok is elismerték a multiplayer fejlődését
  • Fedezd fel Anima legtávolabbi sarkait, Desmond múltbéli titkainak feltárása közben, és szerezz bepillantást a jövőbe.


Értékelések Assassin’s Creed (The Ezio Collection) [XBOX ONE] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.