Assetto Corsa Competizione Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Assetto Corsa Competizione - PS4Assetto Corsa Competizione - PS5Assetto Corsa Competizione - Xbox Series X|S
Bruttó ár
14.690 Ft
Nettó ár: 11.567 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 409041
505EN szinkron

Assetto Corsa Competizione [XBOX ONE]

Az Assetto Corsa Competizione egy teljesen új, hivatalos GT World Challenge játék PS4 és Xbox One konzolok számára. 24 szabadalmazott jármű, amely 11 versenypályán használható, mindegyiket a GT3 bajnokságból vették át a Sprint, Endurance és Spa 24 órás futamokból, single és multiplayer módban is. KUNOS Simulazioni a mestere az autentikus autóverseny szimulátorok megújításának, amelyek új szabványt hoznak a realizmus terén a foto-realisztikus időjárási körülményekkel, éjszakai pályákkal és mozgásanimációval.

  • Versenyezz, mint egy valódi GT World Challenge versenyző a gumik, a futómű konfigurálási lehetőségével, motorbeállításokkal és más lehetőségekkel együtt.
  • Minden nyomot lézeres szkennelés technológia segítségével hoztak létre, amely a realizmus egy új szintjét nyújtja a konzolos autóversenyzős szimulátorok terén.
  • Új fair-play értékelési rendszer (tisztességes játékosok jutalmazása), szilárd eredménygenerálás, rendszeres kihívások és real-time online ranglista.
  • A karrier, bajnokok versenyei és szabad vezetés módok teljes, testre szabható játékélményt kínálnak, amelyek kielégíthetik az összes játékost, az abszolút kezdőket és a haladó versenyzőket is. Hardverek egész sorával kompatibilis: gamepadektől kezdve a profi kormányszettekig.
  • A teljes cut scene animációk, beültetve a versenyekbe, box kiállásokba és versenyzőcserékbe, a valóban autentikus versenyélményt segítik.

    Assetto Corsa Competizione tartalma:
  • Intercontinental GT Pack - A DLC négy kultikus nemzetközi körversenyt kínál négy különböző kontinensről - Kyalami Grand Prix (Dél-Afrika), Suzuka (Japán), Laguna Seca (USA) és Mount Panorama (Új-Dél-Wales Ausztrália). Aki birtokolja ezeket a pályákat, az kibővíti a GT szériát az Intercontinental GT Challenge-re a Pirellitől, és új vezetési élményeket szerezhetnek a Lasersan technológiával finoman reprodukált exkluzív felületek segítségével, amely rendkívüli pontosságot tesz lehetővé, és a nyomok részletes reprodukálását. Az Intercontinental GT Pack DLC szintén hozzáad több, mint 45 új járművet, 30 új csapatot és 50 új versenyzőt, együtt a teljesen új játékmódokkal a való életből - Intercontinental GT Challenge a Pirellitől. Ez a DLC a nyár végén válik elérhetővé.
  • GT4 Pack - DLC, amely ezen a nyáron válik elérhetővé +10 új GT4 jármű.
  • British Pack - DLC, amely 3 új ikonikus körversenyt kínál, amelyek kiegészítik a hét versenyből álló brit GT bajnokságot, és ezen a télen válik elérhetővé.



    Az Online multiplayer mód Xbox Live Gold előfizetést igényel!

    Az Online multiplayer mód aktív internetkapcsolatot igényel!


  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    EN szinkronDE szinkron

    Értékelések Assetto Corsa Competizione

    Nincs vélemény a termékről.