ASUS ROG Sheath gamer alátét

13.290 Ft
8.390 Ft
Nettó ár: 6.606 Ft
 
A vásárlással 10 pontot szerzel
Termék kódja: 398419
ASUS

ASUS ROG Sheath gamer alátét [90MP00K1-B0UA00]

Az ASUS ROG Sheath egy extra nagy méretű, optimalizált tulajdonságokkal rendelkező pad minden típusú gaming egérhez. Sima felület jellemzi, amely teljesen precíz vezérlést garantál. A ROG Sheath-nek ROG Red csúszásmentes gumírozott alja van, hogy a helyén maradjon, és kopásálló varrott szélei.

A ROG Sheath finom szövésű felülete biztosítja a játékhoz tartozó egér zökkenőmentes irányítását. Nem számít, melyik játékbeállítást részesíti előnyben, a pontos vezérlés garantált.

Ezt a padot szigorú stressztesztek sorozatának vetették alá. Az egyikkel több mint 250 km-en keresztül vezettük az egeret a pad fölött, a másikkal pedig 57 órán keresztül extrém -30 °C és +60 °C hőmérsékletnek tettük ki a padot. A 3 mm-es vastagságnak köszönhetően a kezed olyan lesz, mint a pamut.

A ROG Sheath valóban hatalmas – 900 x 440 x 3 mm-es. Elegendő hely lesz minden játékfelszerelésének, beleértve a laptopot, a billentyűzetet és az egeret.

A ROG Sheath piros ROG csúszásmentes gumírozott alappal rendelkezik, hogy a helyén maradjon. Ennek köszönhetően a legkeményebb küzdelmek során is ura maradsz a helyzetnek. A széleken lévő tartós varrás több éves használat után is megakadályozza a kopást.

  • Az egér egyenletes mozgására optimalizálva
  • A nagy méretek minden játékfelszereléshez megfelelnek
  • ROG piros csúszásmentes gumírozott alap
  • Ellenálló varrás a kopás ellen
  • Méretek: 900 x 440 x 3 mm


  • Értékelések ASUS ROG Sheath gamer alátét

    Nincs vélemény a termékről.