Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts HU XBOX 360

Bruttó ár
11.290 Ft
Nettó ár: 8.890 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 36491
MicrosoftCZ feliratok

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts HU [XBOX 360]

  • Elsőként 2006-ban mutatták be a legendás hírű angol fejlesztőcsapat, a Rare legújabb mászkálós kalandjátékát. Ez a kizárólag Xbox 360-ra megjelenő játék számos újdonságot kínál a sorozat szerelmeseinek, de új megismerőinek egyaránt. A két főszereplő, Banjo a medve, és Kazooie, a hátizsákjában élő madár, akik már régóta küzdenek a gonosz Gruntilda ellen. Ebben a részben felbukkan a Játékok Ura, aki egyszer és mindenkorra el akarja dönteni, hogy ki legyen a világ, vagyis Spiral Mountain tulajdonosa és egyeduralkodója. Éppen ezért létrehoz egy sor világot, és elviszi hőseinket Showdown Town-ba, a főhadiszállásra, majd elindul a verseny. Banjo és Kazooie igyekszik megoldani a különböző kihívásokat, míg Gruntilda célja, hogy megakadályozza őket ebben. Ehhez nemcsak saját képességeit, de gonosz robotjait is beveti.

  • A Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts nem tradícionális mászkálós játék, óriási hangsúly van ugyanis a játékos által épített járműveken. A játék világai, pályái hatalmasak, a feladatokat pedig "gyalogosan" nem lehet megoldani. Éppen ezért alkatrészeket kell gyűjtögetni, majd azokból járműveket kell készíteni, és azokkal indulni a kihívásokon. A járművek bármilyenek lehetnek, földi, légi vagy vízi csodák egyaránt, és csak a játékos fantáziájára van bízva, hogy nézzenek ki és hogyan működjenek. Ehhez a Rare egy könnyen kezelhető, háromdimenziós szerkesztőprogramot rakott a játékba. Összesen körülbelül 20% a hagyományos mászkálás, éa 80% a járműves akció. Összesen több, mint 1600 alkatrész gyűjthető össze a játék során, köztük karosszéria elemek, motorok, kerekek, szárnyak, propellerek, üzemanyag tartályok és természetesen fegyverek is.

  • Ám a játék ennek ellenére nem erőszakos, inkább színes, változatos, és nagyon szórakoztató. A különböző világok pedig gondoskodnak a változatos kihívásokról és feladatokról. A Rare rajongóinak, de a gyűjtögetős, mászkálós és kreatív játékok kedvelőinek is ajánlható a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts.

  • Értékelések Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts HU

    Nincs vélemény a termékről.