Batman: Arkham Origins Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Batman: Arkham Origins - PC DVDBatman: Arkham Origins - PS3
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 212233
WarnerEN szinkron

Batman: Arkham Origins [XBOX 360]

Arkham Cityben, a bűn városában napnyugta után a Sötét Lovag próbálja megőrizni az utcák biztonságát. Nem volt ez azonban mindig így. A Batman: Arkham Originsben bepillanthatsz a Sötét Lovag múltjába, átélheted Bruce Wayne életének legfontosabb pillanatait és elkísérheted az igazsághoz vezető úton.

Batman tapasztalt harcos, aki a bűn ellen küzd, de még nem az a veterán szuperhős, aki az Arkham Cityben és az Arkham Asylumban jelenik meg. A egyszerű bűnözők ellen harcol, mindaddig, ami valami meg nem változik, valami váratlan nem történik. Az alvilág ura, a brutális, kegyetlen szadista "Black Mask" Batman fejére vérdíjat tűzött ki. Az ajánlat olyannyira kedvező, hogy azok a szuperbűnözők is érdemes találják, akikkel eddig még Batman nem találkozott.

A véres hajsza közben növekedésnek indul a bűnözés is a városban. A lakókra minden sarkon veszély leselkedik. Attól tartanod, hogy nem lesz mit csinálnod nem kell félni, a Sötét Lovag nem fog unatkozni.

A játék fele a régi Gotham városrészben játszódik, amiből fokozatosan áthelyeződik New Gothambe, a felhőkarcolók és a modern épületek közé, amivel duplájára nő a játéktér.

  • Egyre növekvő kriminalitás hatalmasodik el Arkham Cityn
  • Mellékküldetések sokasága, amik a fő történeti vonal mellett teljesítendők
  • Egyes küldetések által fejlesztések nyerhetők
  • Új Dark Knight rendszer növeli a játékossal szemben támasztott igényeket, de nem helyettesíti a Challenge módot

  • Értékelések Batman: Arkham Origins

    Nincs vélemény a termékről.