Batman: Arkham Origins (The Complete Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Batman: Arkham Origins (The Complete Edition) - PS3
Bruttó ár
8.390 Ft
Nettó ár: 6.606 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 261389
WarnerEN szinkron

Batman: Arkham Origins (The Complete Edition) [XBOX 360]

261389


Arkham Cityben, a  városában bűntettek és a kriminalitás városában naplemente után az utca biztonságára a titokzatos Sötét Lovag vigyáz. De ez nem volt mindig így. A Batman: Arkham Origins játékban lehetősége van a Sötét Lovag múltjába betekinteni, és Bruce Wayne életének kulcsfontosságú pillanataiba útban az igazság felé.

A Batman: Arkham Origins nagyobb Gotham City várost tár elénk, valamint az eredeti történetet amely néhány évvel a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City történései előtt játszódnak. Gotham City legveszélyesebb bűnözőinek és gyilkosainak színrelépése előtt zajlik, a játék a fiatal Batmant mutatja, akit kezdődő karrierje a bűntényekkel való harca során a Sötét Lovag útjára terelődik. Legyen tanúja identitása formálódásának, valamint a kulcsfontosságú kapcsolatok kiépítésének.

Batman a bűnözőkkel szembeni tapasztalt harcos, azonban még nem számít annak a veterán szuperhősnek, aki a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City játékokban megjelenik. Harcol az átlagos bűnözők ellen, de egy váratlan eseménynek köszönhetően minden megváltozik. Az alvilág vezére, egy brutális és szadista zsarnok, Black Mask, aki Batman fejére vérdíjat tűzött ki. Black Mask ellenállhatatlan ajánlata azonban még a szuper bűnözőket is vonzza, akikkel eddig Batmannek még nem volt alkalma találkozni. Ennek tetejében, míg Batman ellen ádáz harcok folynak, a városban megemelkedik a bűncselekmények száma, bűnözők leselkednek minden sarkon.

A játék fele Old Gotham városrészben játszódik, ahonnan idővel New Gothamba jut, ahol ismerős felhőkarcolókat és modern épületet talál. Az új városrész megkétszerezi a világ tágasságát.

Képes segíteni Batmannek, megállítani a bűnözőket és kitudakolni, hogy Black Masknak milyen szánékai vannak?

  • Arkham City mellékmissziókat és tevékenységeket tartalmaz, amely lehetővé teszik Batmannek tapasztalati pontok szerzését, valamint a rendőrség előtti elismerést megszerzését, akik tagjait meg kell mentenie a gonosztevőktől.
  • A Most Wanted! funkcióval bűnözők után vadászhat a történések fő vonalán kívül is. Ezek a missziók az után aktiválódnak, hogy találkozik velük.
  • Amennyiben valamely javítással kapcsolatban tanácstalan Alfred új felszerelést kínál fel Önnek.
  • A Dark Knight új rendszere fokozatosan növeli nehézségi fokot, de nem helyettesti a Challenge módot.

The Complete Edition tartalma:
  • Az összes eddig kiadott letölthető tartalom (Knightfall Pack, Deathstroke Pack, Cold Cold Heart Pack).
  • Az összes eddig kiadott letölthető térképcsomag (Initiation Challenge Map Pack, Black Mask Challenge Map Pack).
  • Az összes eddig kiadott játék skin (Arkham Origins Skin Pack).
  • Az összes eddig kiadott tartalom a multiplayer mód számára (Loker’s Vandal Pack a Bane’s Forces Pack).

Értékelések Batman: Arkham Origins (The Complete Edition)

Nincs vélemény a termékről.