Battle vs. Chess Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Battle vs. Chess - PC DVDBattle vs. Chess - PS3
Bruttó ár
4.290 Ft
Nettó ár: 3.378 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 40578
SouthPeakEN szinkron

Battle vs. Chess [XBOX 360]



A Battle vs. Chess sakkszimulátorban olyan érzésed lesz, mintha Te lennél a király, aki összehívta a népét a várudvaron egy élő sakkjátszmára. A játékban felsorakoznak egymás ellen a parasztok, bástyák, vezérek, futók, királyok és királynők és kezdődhet a csata. Amikor az egyik figura üti a másikat egy animációt láthatsz, amiben legyőzik egymást.

A Battle vs. Chess főleg a kezdők lesz érdekes, akiknek a hétköznapi sakk túl unalmasnak tűnne. Ez nem jelenti azt, hogy a nagy stratégák nem lelik majd örömüket a játékban.

  • A játék a Fritz 11 elismert sakk program alapjaira épül, 10 különböző nehézségi fokkal és a valódi – az életben is alkalmazott – ranglista készítési feltételekkel
  • A harci jelenetek és a profi sakk szoftverek innovatív összekötése eddig soha nem tapasztalt élményekkel gazdagítja a játékost
  • Játssz akár on- vagy offline
  • Speciális feladatokat is tartogat a játék. Parti befejezése adott számú lépésből. Csak bizonyos figurák játszhatnak. Nagy történelmi partik megoldásai is szerepet kapnak.
  • Szokatlan partik is játszatók: „őrült“ módban véletlenszerűen kerülnek elhelyezésre a figurák a táblán, míg „taktikus“ módban Te választhatod meg, melyik figura hova kerüljön.

  • Értékelések Battle vs. Chess

    Nincs vélemény a termékről.