SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

PC játékok  ► Akció  ► 

Battlefield 2142

 Battlefield 2142
ÁR (BRUTTÓ)
2.690 Ft
ELÉRHETŐSÉG
raktáron
több mint 5 db
Várható kézbesítés 10.25.

Termék kódja: 2822
Utolsó frissítés időpontja 2017.10.23. 10:20

Electronic 15 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő  EN szinkron
 
 

LEÍRÁS: Battlefield 2142 [PC DVD]

Battlefield 2142-ben a játékos választhat két katonai szuperhatalom, az Európai Unió és az újonnan megalakult Pánázsiai Koalíció szolgálata között a túlélésért vívott gigászi ütközetben.

A csúcstechnikájú fegyverek pusztító arzenálja – rohampuskák, álcázóeszközök és szenzorvezérelt gépfegyverek – mellett a játékosok használhatják az ember által ismert leghalálosabb harcjárműveket is. Óriási csatalépegetők vívnak harcot a szárazföldön, míg az eget futurisztikus repülőgépek uralják. A jövő páncéloserőivel szembeszállva a játékosoknak minden ravaszságukra szükségük lesz, valamint olyan hatékony elhárítóeszközökre, mint az elektromágneses impulzusgránátok és intelligens aknák.
Nagyszabású online csatákra kerül sor, melyekben akár 64 játékos harcolhat a frontvonalban küzdő rajok tagjaként vagy a háttérből, Parancsnoki módban irányítva bajtársaik támadását.
A sorozat történetében először, a Battlefield 2142 egy vadonatúj játéktípust is bevezet a klasszikus hódító (conquest) mód mellett. Az új, látványos Titan módban a játékosoknak az ellenfél hatalmas, páncélozott, repülő zászlóshajóját kell elpusztítaniuk, miközben megpróbálják megvédeni a saját Titánjukat. A zászlóshajó megsemmisítéséhez először a pajzsokat kell szétlőni, majd a jármű fedélzetén közelharcban juthatsz el a felrobbantásra váró belső maghoz. Ez a korszakalkotó játékmenetbeli újítás megváltoztatja a játékstílust, erősítve a csapatjátékot és a stratégiai gondolkodást az izgalmas és nagyszabású összecsapásokban.
A harcban sikeres játékosok magasabb rangot és díjakat - többek között fegyvereket és kitüntetéseket - kapnak, minden eddiginél összetettebb és tartósabb Battlefield-játékélményt létrehozva.


Titán Mód
Nagyszabású összecsapások az ellenséges parancsnokok által irányított Titánok, hatalmas, repülő hadihajók elpusztítására. A játékosoknak ki kell iktatniuk a Titán pajzsait, megvetni a lábukat a hajón, keresztülverekedni magukat a reaktormagig, és belülről felrobbantani a hajót – megvédve közben saját Titánjukat.

Online csata 64 játékossal
Tapasztald meg a gyilkos csatát a Battlefield legendás többjátékos módjában, pályánként akár 64 játékossal.

Valósidejű fejlődés
A győztesé a zsákmány! Felszerelés, kitüntetések és más díjak szerezhetők a játék közben, valós időben. Válassz egy jutalmat, és a legközelebbi újraéledéskor máris a tiéd. A játékban ötször annyi megszerezhető jutalom van, mint a Battlefield 2-ben.

Beállítható képességek
A játékosok javíthatják képességeiket és keverhetik a fegyvernemeket, egyedi játékstílusuknak megfelelően.

Pusztító harcjárművek
A játékban félelmetes csatalépegetőket irányíthatsz a földön és futurisztikus ágyúnaszádokkal hasíthatod az égboltot. Páncélozott szállítójárművek és gyorsan mozgó felderítőegységek teszik az akciót gyorssá, kiszámíthatatlanná és veszélyessé.

Csúcstechnikájú fegyverzet
Az elektromágneses impulzusgránátok, szenzorvezérelt gépfegyverek, intelligens aknák, álcázóeszközök és sok más felszerelés örökre megváltoztatja a Battlefield eddigi harctéri szabályait.

Egy megváltozott világ
Harcolj a túlélésért a 22. század harcmezőin, vadonatúj helyszíneken, amilyen Minszk vagy Észak-Afrika, az északról közelgő jégpáncél szorításában.


A cím a következő nyelvi honosításokat tartalmazza:
 EN szinkron  DE feliratok  CZ feliratok  PL feliratok
Battlefield 2142 : értékelése 4.7 az 5 - ből, 7 értékelés alapján.
Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Battlefield 2142 -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Battlefield 2142 katalógusba hozzáadva: 01.01.2007.
Súvisiace produkty


Battlefield 2142 - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
31645 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés