Battlefield 3 (Premium Edition) Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Battlefield 3 (Premium Edition) - PC DVDBattlefield 3 (Premium Edition) - PS3
Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 210607
ElectronicEN szinkron

Battlefield 3 (Premium Edition) [XBOX 360]

A csomag tartalmazza a Battlefield 3 játékot és a Battlefield 3: Premium kiegészítő csomagot.


Battlefield 3
A Battlefield 3 - ban az amerikai tengerészgyalogság katonája bőrébe bújva kell helytállnod. A szíved a single és a multiplayer egyaránt megdobogtatja majd, amiben az egész világon kell majd missziókat teljesítened. Az új Frosbite 2 motor teljesen új szintre emeli a játékot.

A DICE stúdió mindig egy lépéssel a konkurencia előtt jár egy lépéssel. Köszönhetően a motor felújításának a Battlefield 3 tökéletes minőségű grafikával, hatalmas területekkel, masszív destrukciós modellel, dinamikus hanggal és hihetetlenül realisztikus animációkkal vár. A golyók a füled mellett fognak elsüvíteni, a falak leomlása és a robbanások moraja földre fog kényszeríteni.

  • A Frosbite 2 motornak köszönhetően az animációk, a robbanások, a fények, a hangok, és komplett minden még realisztikusabb
  • Éld át a harcot, mintha a közepébe csöppentél volna. Hallani fogod a füled mellett süvítő golyókat, a falról lepattanó lövedék semmivel össze nem téveszthető hangját és közben nem hagyhatod a bajtársaidat sem slamasztikában. A harci pokol minden érzékszervedre egyszerre támad
  • Használhatsz mindenféle harctechnikát, legyen az szárazföldi, vízi vagy légi
  • Harcolj az USA közismert és váratlan helyszínein egyaránt, vagy közép Kelet-Európában. A szák sikátorok, a lepusztult elővárosok vagy a nyílt terepen zajló harcok teljesen magukkal ragadnak



    Battlefield 3: Premium

    A csomag tartalmazza a Battlefield 3: Back to Karkand, a Battlefield 3: Close Quarters, a Battlefield 3: Armored Kill, a Battlefield 3: Aftermath és a Battlefield 3: End Game kiegészítéseket.


    Battlefield 3: Back to Karkand

    Masszív tematikus datadisc a Battlefield 3 címhez. Négy klasszikus Battlefield 2 pályát tartalmaz, amik a Frosbite 2 technológiával lettek javítva.

  • Játssz a Battlefield 2 négy legendás pályáján, amik szembetűnő változáson mentek át a Frosbite 2 technológiának köszönhetően
  • Irányíts új járműveket - APC, buggy és függőleges startra képes vadászrepülőt
  • Bővítsd az arzenálodat 10 új fegyverrel, amiket az alapjátékban is használhatsz majd
  • Csatlakozz a klasszikus Conquest Assault módhoz, ami a Battlefield 2 - ből már ismerős lehet

    Battlefield 3: Close Quarters

    A Battlefield 3: Close Quarters egy tematikus kiegészítés a Battlefield 3 játékhoz, ami a belső terekben zajló csapatjátékot részesíti előnyben. A csapat őrült közelharca a csaták széles spektrumát mutatja be. Mind zárt, mind hatalmas nyílt területeken. A Battlefield 3: Close Quarters HD minőségben képes megjeleníteni a destrukciót, új játékmódokkal és új fegyverekkel, mint az ACW-R, az M417 mesterlövész puska, az L86LSW golyószóró és az M5K taktikai automata fegyver.

    A HD destrukció a Battlefield 3: Close Quartersben remekül kihasználható a terep változása. A bútoroktól a falakon keresztül az összes tárgyig minden apró darabokra lőhető. A törmelék és a repeszek a szemed előtt fognak repülni, és hallani fogod a leesésük zaját a padlón. A szintek árnyékolt designja és a vertikális játéklehetőség rendkívül kompetitív környezetet hoz létre.

  • Csatlakozz az őrült és kegyetlen harcokhoz a négy új pályán
  • HD destrukció lehetővé teszi egész területek lerombolását
  • Szerezd meg mind a 10 új fegyvert, és használd azokat az alapjátékban is
  • Teljesítsd a 10 új küldetést és szerezd meg az 5 egyedi dögcédulát

    Battlefield 3: Armored Kill:

    A Battlefield 3: Armored Kill új szintre emeli a gépesített hadviselést, ahogyan arra csak a Battlefield™ játékok képesek. Az új, vezethető tankokat, terepjáró járműveket, önjáró lövegeket és egyebeket felvonultató kiegészítő csomag óriási pályákat is tartalmaz a nagyszabású járműves csatákhoz. Az Armored Kill büszkélkedhet a Battlefield sorozat történetének legnagyobb pályájával.

  • Nagyszabású gépesített hadviselés négy új pályán, köztük a Bandar Desert, az Alborz Mountain és a Desert Shield helyszíneken
  • A Battlefield történetének legnagyobb pályáját tartalmazza
  • Vezess öt új járművet: tankvadászok, önjáró tüzérség, terepjáró… Vagy éledj fel az AC-130-ason, és kezeld az ágyúkat!
  • 20+ feloldható fejlesztés az új járművekhez
  • Új "Tank Superiority" játékmód
  • Öt új, kiérdemelhető kinevezés

    A kiegészítések a Battlefield 3 alapjáték nélkül NEM futnak! A datadisc aktív Internetkapcsolatot igényel.

    A csomag kizárólag a hozzáférési kódot tartalmazza, minek segítségével a tartalom letölthető az EA hivatalos szervereiről. Fizikai adathordozót CD/DVD a csomag NEM tartalmaz!


  • Értékelések Battlefield 3 (Premium Edition)

    Nincs vélemény a termékről.