Battlefield 3: Premium

Bruttó ár
4.290 Ft
Nettó ár: 3.378 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 206661
ElectronicEN szinkron

Battlefield 3: Premium [PC CIAB]

A Battlefield 3: Premium egy tematikus tartalmú csomag, ami lehetővé teszi számodra az összes elkészített Battlefield 3 összes kiegészítőjének kipróbálását, a katonád testre szabását és exkluzív in - game tárgyak megszerzését. Mindezt fantasztikus áron.

A Battlefield 3: Premium megvásárlásával szert teszel öt tematikus kiegészítő csomagra a Battlefield 3 játékhoz, beleértve a kéthetes elsőbbségi akcióhoz való hozzáférést. Különleges in - game tárgyakra is szert teszel, amik sehol máshol nem érhetők el, mint pl. az ACB-90 kés, dögcédulák, exkluzív álcák és fegyverek. A Battlefield 3: Premium klub tagjaként szintén hozzáférsz az olyan új funkciókhoz, mint pl. a statisztikák nullázása, előnyösebb helyek megszerzése a szervereken és új csapatlogók készítése.

Használd a különleges tárgyakat vagy az elsőbbségi hozzáférést vagy a Battlefield 3: Premium egyéb más új funkcióit, a kiegészítő csomag konkurencia nélküli multiplayer élménnyel gazdagít.

  • Szerezz kéthetes elsőbbségi hozzáférést az összes Battlefield 3 jövendő kiegészítőihez
  • Mindenki azonnal fel fog ismerni az egyedi tárgyaknak - mint pl. az ACB-90 kés - köszönhetően
  • A Battlefield 3: Premium lehetőséget ad a statisztikáid (pontok/percek, kills/deaths és győzelem/vereség) nullázására, ha újra szeretnéd kezdeni a katonáddal a multiplayer kalandokat. Az állapotod különlegessége megjelenik az szerverekhez való elsőbbségi hozzáférésben is, valamint az egyedi csapatlogók által is
  • Szerezz előnyöket a speciális hétvégék során, amikor dupla XP szerezhető és vegyél részt a kifejezetten Battlefield 3: Premium tulajdonosok számára készített speciális akciókon
  • A DICE stúdió szakemberei videókban hasznos tippeket és részletes stratégiai útmutatókat, illetve bepillantást engednek a kulisszák mögé, amikben láthatod a jövendő kiegészítések készítésének folyamatát

    A Battlefield 3: Premiumban megjelenő Battlefield 3 kiegészítések összesen 20 pályát, 20 új fegyvert, több mint 10 új harci technikát, 4 új játékmódot, több mint 30 új feladatot és több mint 20 új dögcédulát tartalmaznak.

    A csomag tartalmazza a Battlefield 3: Back to Karkand, a Battlefield 3: Close Quarters, a Battlefield 3: Armored Kill, a Battlefield 3: Aftermath és a Battlefield 3: End Game kiegészítéseket.


    Battlefield 3: Back to Karkand

    Masszív tematikus datadisc a Battlefield 3 címhez. Négy klasszikus Battlefield 2 pályát tartalmaz, amik a Frosbite 2 technológiával lettek javítva.

  • Játssz a Battlefield 2 négy legendás pályáján, amik szembetűnő változáson mentek át a Frosbite 2 technológiának köszönhetően
  • Irányíts új járműveket - APC, buggy és függőleges startra képes vadászrepülőt
  • Bővítsd az arzenálodat 10 új fegyverrel, amiket az alapjátékban is használhatsz majd
  • Csatlakozz a klasszikus Conquest Assault módhoz, ami a Battlefield 2 - ből már ismerős lehet

    Battlefield 3: Close Quarters

    A Battlefield 3: Close Quarters egy tematikus kiegészítés a Battlefield 3 játékhoz, ami a belső terekben zajló csapatjátékot részesíti előnyben. A csapat őrült közelharca a csaták széles spektrumát mutatja be. Mind zárt, mind hatalmas nyílt területeken. A Battlefield 3: Close Quarters HD minőségben képes megjeleníteni a destrukciót, új játékmódokkal és új fegyverekkel, mint az ACW-R, az M417 mesterlövész puska, az L86LSW golyószóró és az M5K taktikai automata fegyver.

    A HD destrukció a Battlefield 3: Close Quartersben remekül kihasználható a terep változása. A bútoroktól a falakon keresztül az összes tárgyig minden apró darabokra lőhető. A törmelék és a repeszek a szemed előtt fognak repülni, és hallani fogod a leesésük zaját a padlón. A szintek árnyékolt designja és a vertikális játéklehetőség rendkívül kompetitív környezetet hoz létre.

  • Csatlakozz az őrült és kegyetlen harcokhoz a négy új pályán
  • HD destrukció lehetővé teszi egész területek lerombolását
  • Szerezd meg mind a 10 új fegyvert, és használd azokat az alapjátékban is
  • Teljesítsd a 10 új küldetést és szerezd meg az 5 egyedi dögcédulát

    A kiegészítések a Battlefield 3 alapjáték nélkül NEM futnak! A datadisc aktív Internetkapcsolatot igényel.

    A csomag kizárólag a hozzáférési kódot tartalmazza, minek segítségével a tartalom letölthető az EA hivatalos szervereiről. Fizikai adathordozót CD/DVD a csomag NEM tartalmaz!


  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    EN szinkronDE feliratokCZ feliratokPL szinkron

    Értékelések Battlefield 3: Premium

    Nincs vélemény a termékről.