Battlefield Bad Company 2: Vietnam

Bruttó ár
3.390 Ft
Nettó ár: 2.669 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 40373
ElectronicEN szinkron

Battlefield Bad Company 2: Vietnam [PC CIAB]



Az igen népszerű, nem csak online lövöldözés, a Battlefield: Bad Company 2 visszatér, most a vietnami háborút feldolgozva, ami a XX. Század 60 – as éveiben zajlott. Tulajdonképpen egy tartalmi kiegészítőről van szó az online játékosok számára.

A játék magját négy új vietnami harcteret bemutató multiplayer térkép adja. Minden térkép más játékélményt biztosít, és új elemeket is tartalmaz, mint a lövészárkok, alagutak, sűrű dzsungel – ahol állandó veszély leselkedik Rád. Már az első pillanattól rendelkezésedre áll 15 klasszikus, a kornak megfelelő kézifegyver és hat harci eszköz.

A Vietnamban mind a négy multiplayer játékmód rendelkezésedre áll, beleértve a legtipikusabb Conquestet is. A kiegészítő teljesen integrálódik az alapjátékban, függetlenül attól, hogy milyenharcteret választasz, folytathatod a katonád fejlesztését.

Ahhoz, hogy tökéletesen visszaadhassák a fejlesztők a 60 – as évek hangulatát a DICE hangmérnök csoport teljesen új kommentárokat adott a játékhoz mindkét oldal részére, autentikus forrásokból. Az audio élményt fokozza a kiváló soundtrack, ami kétórányi, a korra jellemző zenét jelent.

  • 4 új térkép vietnami környezetben
  • 6 új jármű, az amerikai helikoptertől az orosz tankig
  • 15 a korra jellemző fegyver
  • 8 rádióadó

    A datadisc a Battlefield: Bad Company 2 alapjáték nélkül nem fut, és aktív Internetkapcsolatot igényel!
    A csomag KIZÁRÓLAG a datadisc letöltéséhez szükséges aktiváló kódot tartalmazza! Adathordozó CD/DVD NINCS a csomagban!




  • A cím a következő nyelveket tartalmazza:
    EN szinkronDE feliratokPL feliratok

    Értékelések Battlefield Bad Company 2: Vietnam

    Nincs vélemény a termékről.