Best of PlayStation Network PS3

Bruttó ár
5.590 Ft
Nettó ár: 4.402 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 219437
PlayStationEN szinkron

Best of PlayStation Network [PS3]

A csomag tartalmazza a When Vikings Attack!, a Sound Shapes, a Tokyo Jungle és a Fat Princess játékokat.


When Vikings Attack!

Egy energiával teli kalandjáték harmadik személy nézetből, amiben vikingek hordái ellen zajló harcokban kell részt venned, akár három másik játékossal együtt.



Sound Shapes

A játék tulajdonképpen egy hangszer, ami által a játékos zenét hozhat létre. Teljesítsd a különleges kampányt, ami klasszikus 2D platformjátékban ötvözi a zenét és a művészetet.



Tokyo Jungle

A játékban 50 játszható állatka áll rendelkezésedre, hogy eljuss velük a poszt - apokaliptikus Tokyo táplálékláncának a csúcsára. Játssz történeti vagy Survival módban, légy mindig résen, mert nem tudhatod éppen honnan bukkan elő az áldozatod. Keress élelmet mindenhol a veszélyekkel teli városban, de vigyázz, mert nem te vagy az egyetlen vadász….



Fat Princess

Most kipróbálhatod a játék eredeti történetét, amiben öt különböző karakter közül választhatsz. Fejleszd a csapatodat, a várad védelmét, hogy képes légy megvédeni a hercegnőt. Van azonban egy bökkenő. Az ellenséges csapat ugyanis finom sütikkel eteti a hercegnőt, amiknek ő nem tud ellenállni, ezzel lényegesen szó szerint megnehezítve a várba való visszakísérését.



Értékelések Best of PlayStation Network

Nincs vélemény a termékről.