BioShock 2 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ BioShock 2 - PC DVDBioShock 2 - XBOX 360
Bruttó ár
6.390 Ft
Nettó ár: 5.031 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 37093
2KEN szinkron

BioShock 2 [PS3]

Amit annyira nagyon szerettünk a Bioshock egyjátékos módjában, az a Bioshock 2 egyik multiplayerében is helyet kap majd.

  • Anno végigjátszva a Bioshock nevű csodát különös képpen nem zavart, hogy a 2K Games végül kispórolta a multiplayer lehetőségét a csomagból. Rapture víz alatti városának nyomaszó légköre és a benne „élők" szomorú sorsa így is minden idők egyik legeredetibb és legjobban megírt játéktörténetével ajándékozott meg bennünket, ami bőségesen kárpótolt holmi komolytalan online lövölde hiánya miatt. A világ azonban változik, s vele együtt az igények is. Mivel a többjátékos mód úgy nagy általánosságban nem árt egy játéknak, a Bioshock 2-ről már igen korán tudni lehetet, hogy az első résztől eltérően bizony online avagy LAN is szórhatjuk egymásra a plasmidokat, illetve az ólmot.

  • A Bioshock 2 multiplayer oldalának egy „apró" részletére pedig most derült fény. A 2K Games ma bejelentette, hogy a Digital Extremes -el frissen kötött partnerségi megállapodás értelmében az Unreal-t jegyző és néhány UT címmel is büszkélkedő gárda egy teljesen egyedi játékmódot készít a Bioshock 2 multiplayer szekciójának. Hogy miben lesz ez a mod más, mint mondjuk a jól bejáratott DM vagy CTF? A válasz egyszerű: a fejlesztők ugyan azt az élményt akarják visszaadni a többjátékos ütközetek során, mint amit a singleplayerben átéltünk.

  • A koncepció egyébként találó: az egyjátékos mód történetén túl a multiban is egy komplett sztorit kapunk. Az általunk terelgetett karakter a plasmidok megjelenésének időpontjában, pont mint „próbababa" üzemel, akin lehet teszteli az újabb és újabb vegyszereket. Ez a megállapítás magában hordozza a tényt, hogy Rapture akkor tájt épp a káosz kitörésének előestéjén, még épségesebb állapotban látható... persze nem sokáig.

  • Miután az új multiban is elszabadul a pokol, kezdetét veszi a tapasztalati pontok szorgos gyűjtögetése, valószínűsíthetően az ellenfelek legyilkolása révén. A Bioshock 2 eme különleges többjátékos módjában aztán pontjainkon fegyvereket avagy plasmidokat vásárolhatunk, amiket a továbbiakban az első részben is megtanult, testhezálló kombók kialakításával tehetünk még halálosabbá.

  • Egyszeri Rapture lakosként tanúi leszünk annak, ahogy az idealistán megálmodott mintatársadalom az egyik pillanatról a másikra enyészetté válik, ezzel is tovább bővítve a Nagy Bioshock Sztorit. Végezetül annak sem kell megrémülnie, akinek ez a kissé RPG stílusúra hangolt új Bioshock 2 multiplayer mod első hallásra nem jön be túlzottan. A nyilatkozatok külön kiemelik a munkálatokért felelős Digital Extremes érdemeit, miszerint a három Unreal Tournament játékot is adott már a világnak, ami így garancia lesz az FPS veteránok számára.

  • Értékelések BioShock 2

    Nincs vélemény a termékről.