SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
2017.17.17-én az ügyfélszolgálatunk helyi munkaszüneti nap miatt nem elérheto. Köszönjük a megértést! TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

PC játékok  ► Akció  ► 

BioShock + BioShock 2

 BioShock + BioShock 2
ÁR (BRUTTÓ)
3.290 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Bizonytalan beszerzési idő

Termék kódja: 203463
2K 18 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő és nem engedélyezett  Angol változat
 
 

LEÍRÁS: BioShock + BioShock 2 [PC DVD]


A csomag tartalmazza a BioShock és a BioShock 2 játékokat.

BioShock

A BioShock egyedi módon kombinál több stílust. Gyönyörűen illusztrált félelmetes környezetet és olyan sci-fi elemeket, mint a biogenetikus mutáció vagy az önmódosítás. A mély történet teljesen szabad döntéseket tesz lehetővé - úgy kerülünk kapcsolatba a világgal, ahogy csak akarunk. Mindeközben igazi FPS akció, ami minden lövés előtt gondolkodásra késztet. Miután gépünk lezuhan egy bolygó jeges felszínén, felfedezünk egy barlangot a tenger alatt eltemetett városba, Rapture - be. A várost egy maréknyi tudós, művész és iparos alakította ki a tökéletes társadalom számára, de az idealizmus már a múlté. A várost holttestek lepik el, felfegyverzett, bivalyerős őrök védik a folyosókat, miközben gyerekek fosztogatják a holttesteket. Minden saroknál genetikailag mutálódott lakosok csapdái várnak ránk...


BioShock 2

Amit annyira nagyon szerettünk a BioShock egyjátékos módjában, az a BioShock 2 egyik multiplayerében is helyet kap majd.

Anno végigjátszva a BioShock nevű csodát különösképpen nem zavart, hogy a 2K Games végül kispórolta a multiplayer lehetőségét a csomagból. Rapture víz alatti városának nyomaszó légköre és a benne "élők" szomorú sorsa így is minden idők egyik legeredetibb és legjobban megírt játéktörténetével ajándékozott meg bennünket, ami bőségesen kárpótolt holmi komolytalan online lövölde hiánya miatt. A világ azonban változik, s vele együtt az igények is. Mivel a többjátékos mód úgy nagy általánosságban nem árt egy játéknak, a BioShock 2-ről már igen korán tudni lehetet, hogy az első résztől eltérően bizony online avagy LAN is szórhatjuk egymásra a plasmidokat, illetve az ólmot.

A BioShock 2 multiplayer oldalának egy "apró" részletére pedig most derült fény. A 2K Games ma bejelentette, hogy a Digital Extremes - vel frissen kötött partnerségi megállapodás értelmében az Unreal - t jegyző és néhány UT címmel is büszkélkedő gárda egy teljesen egyedi játékmódot készít a BioShock 2 multiplayer szekciójának. Hogy miben lesz ez a mod más, mint mondjuk a jól bejáratott DM vagy CTF? A válasz egyszerű: a fejlesztők ugyan azt az élményt akarják visszaadni a többjátékos ütközetek során, mint amit a singleplayerben átéltünk.

A koncepció egyébként találó: az egyjátékos mód történetén túl a multiban is egy komplett sztorit kapunk. Az általunk terelgetett karakter a plasmidok megjelenésének időpontjában, pont mint "próbababa" üzemel, akin lehet teszteli az újabb és újabb vegyszereket. Ez a megállapítás magában hordozza a tényt, hogy Rapture akkor tájt épp a káosz kitörésének előestéjén, még épségesebb állapotban látható... persze nem sokáig.

Miután az új multiban is elszabadul a pokol, kezdetét veszi a tapasztalati pontok szorgos gyűjtögetése, valószínűsíthetően az ellenfelek legyilkolása révén. A BioShock 2 eme különleges többjátékos módjában aztán pontjainkon fegyvereket avagy plasmidokat vásárolhatunk, amiket a továbbiakban az első részben is megtanult, testhezálló kombók kialakításával tehetünk még halálosabbá.

Egyszeri Rapture lakosként tanúi leszünk annak, ahogy az idealistán megálmodott mintatársadalom az egyik pillanatról a másikra enyészetté válik, ezzel is tovább bővítve a Nagy BioShock Sztorit. Végezetül annak sem kell megrémülnie, akinek ez a kissé RPG stílusúra hangolt új BioShock 2 multiplayer mod első hallásra nem jön be túlzottan. A nyilatkozatok külön kiemelik a munkálatokért felelős Digital Extremes érdemeit, miszerint a három Unreal Tournament játékot is adott már a világnak, ami így garancia lesz az FPS veteránok számára.Ha mégtöbb információt kíván megtudni a BioShock + BioShock 2 -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
BioShock + BioShock 2 katalógusba hozzáadva: 16.01.2012.
Súvisiace produkty


BioShock + BioShock 2 - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
42329 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés