BioShock: Infinite Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ BioShock: Infinite - PC DVDBioShock: Infinite - PS3
Bruttó ár
4.290 Ft
Nettó ár: 3.378 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 211139
2KEN szinkron

BioShock: Infinite [XBOX 360]

211139


A harmadik Bioshock a tenger mélyéről Columbia fellegvárába folytatódik, amely egészen más környezetet hoz számunkra, új játszhatóságot, stb. A második résszel ellentétben a BioShock Infinite a legendás BioShock valódi folytatása, amely igazi változást hoz, egy olyat melyet a legendás FPS valóban megérdemel.

A felhők felett egy város lebeg, amely a tengeralatti Rapture városához hasonlóan egy tökéletes társadalom álmának folytán kelt életre, mely az ember és a tudomány tudatán alapul. Ahogy azonban az lenni szokott, valami ismét nem úgy sült el, ahogy kellett volna. Columbia repülő városa szó szerint lufikon száll, amely a mindent körülvevő vízen kívül új méreteket ölt a magasságtól való félelem, és a környezet instabilitásának következtében, s amely bármikor lezuhanhat a mélybe.

1912-ben Booker DeWitt magándetektívként az a feladata, hogy a fiatal Elizabethet megtalálja. Az eset addig a pillanatik könnyűnek tűnik, amíg DeWitt meg nem tudja, hogy Elizabeth a Columbia repulő városban tűnt el. Az izgalmakkal teli játék hihetlen világba vezet el minket...

Értékelések BioShock: Infinite

Nincs vélemény a termékről.