Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
6.690 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 317487
Ubisoft

Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A Ubisoft II. világháborús repülős akciójátékának kiegészítő lemeze. A rendkívül fantáziadúsan Secret Missions névre keresztelt cuccban, tessék megkapaszkodni, titkos küldetéseket fogunk végrehajtani, mégpedig számos látványos-híres város és földrajzi hely légterében, Párizstól Rómán át Moszkváig, de olyan egzotikus tájak felett is csalinkázhatunk, mint Rangoon, Kairó, vagy a Himalája havas csúcsai. Mindegyik missziónak meglesz a maga csavarja, meglepetése, kihívása, hogy ne unatkozzunk. Izgalmas dolog, hogy prototípusokat is berepülhetünk, így valóban nem megszokott. "lelakott" géppark áll rendelkezésünkre, ráadásul ez a kísérleti jelleg a fegyverzeten is jelentkezik: nagy sebességű lövegek, korai irányított rakéták várják, hogy kipróbáljuk őket.

A fejlesztők ígérete szerint a látványvilágot is kipofozzák, a jelszó persze a next-gen; a felhők közti harcot, a hegyláncok közti rizikós átrepüléseket, az esőben, hóban, csillagtalan éjben, légörvények közt vívott csatákat hihetőbbé és átélhetőbbé szeretnék tenni.

A többjátékos mód is kap egy nagy tuningot, a free-for-all, a co-op és a csapatalapú módok mellett újdonság a CTF és az Epic Battle, utóbbiban két osztag csaphat össze, hogy nagylélegzetű összecsapásban elfoglalva az ellenség bázisát, és lerombolva a kijelölt objektumait megadásra késztesse őt.

Értékelések Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII [XBOX 360] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.