Blitzkrieg Strategy Pack PC DVD

Bruttó ár
3.290 Ft
Nettó ár: 2.591 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 40771
JoWooDEN szinkron

Blitzkrieg Strategy Pack [PC DVD]



A csomag tartalmazza a Blitzkrieg 2 alapjátékot és a Blitzkrieg 2: Fall of the Reich datadiscet.


Blitzkrieg 2:
A real – time stratégiai játékok koronázatlan királya visszatér. A Blitzkrieg 2 komplett stratégiai játék a II. Világháború realisztikus helyszínein. Tervezd meg a hadműveleteket, akár a szovjetek, a szövetségesek vagy ha úgy tetszik a németek szemszögéből. Vezesd az embereidet a harctérre, irányítsd őket harcok közben és gondoskodj a megfelelő utánpótlásról.
A méltán sikeres elődjéhez képest ebben a részben több új fegyver is megjelenik, és három új kampány is. A játék egy teljesen új grafikai motort kapott, aminek köszönhetően a szemed előtt lejátszódó harcok eddig soha nem látott grafikán jelennek meg.
A küldetések kiválasztása gyakran csak Rajtad múlik. Gyűjtsd össze az egységeidet, küldd őket harcba, foglald el a repülőtereket és a vasútállomásokat, hogy gond nélkül el tudd juttatni az erősítést a harctérre és, hogy a légi támogatással sem legyen gond. Szerezd meg a felügyeletet a stratégiai pontok felett! Lehetőséged van az egység legjobb katonáit előléptetni, hogy részben levegyék a terhet a vállaidról a harcok irányításában. Használd ki az előnyöket, amiket az 50 valódi tulajdonság és képesség ad Neked.
Éld át a valódi csatákat a Fülöp – szigeteken, Tobruknál, Moszkvánál, Sztálingrádnál és az Ardennekben. Játssz le újra a II. Világháború legjelentősebb csatáit. A kampány lefedi az egész világot kezdve Európától a Csendes – óceánig. Az egyes küldetések tartalmazzák a támadásokat, az ellentámadásokat, a légi csatákat, a titkos küldetéseket és a partraszállásokat. A feladatok teljesítése közben a korhű fegyverek természetesen mind rendelkezésedre állnak, mint a lángszóró tank, a Satan, a Tigrisek és a T – 35. Megtalálhatóak olyan különlegességek is, mint a japán Zero repülőgépek, a V – 2 rakéták és a 305 mm – es ágyúk. A speciális egységek szolgáltatásait is módodban áll kihasználni, mint a pirotechnikusok, a technikai századok vagy a kutyás egységek.

  • 3 történelmileg hiteles kampány rengeteg küldetéssel a világ minden táján
  • Több, mint 250 valós tények alapján elkészített egység, mindegyik az utolsó részeltig elkészített leírással, ami enciklopédiaként is szolgál
  • Realisztikus számítási rendszer, ami követi az ágyúk töltési idejét, a katonák tapasztaltságát és minden egyes kilőtt golyó útját
  • A tankok elveszthetik a lánctalpaikat, ami által mozgásképtelenné válnak
  • A légi és a tengerészeti egységek teljes felügyelete, minek köszönhetően a jókor indított támadás eldöntheti a csatát
  • Dinamikus kampány, ami aszerint jutalmazza a játékost, hogy mennyire követi hűen a történelem szerint az eseményeket
  • Az erősítés megválasztása stratégia fontosságú, hogy effektíven tudják támogatni a harcoló egységeket
  • Teljes értékű editor, ami a legkisebb módosításokat és a teljesen új küldetések létrehozását is támogatja

    Blitzkrieg 2: The Fall of the Reich
    A Blitzkrieg 2: The Fall of the Reich datadisc három teljesen új kampányt kínál (Siege of Budapest, Fortress Kurland, Operation Bagration), amik mint az eddigiek is a történelem eseményeit veszik alapul. Ezekben is játszhatsz a szovjetek és a németek színeiben is. A datadisc a háború utolsó napjait ragadja meg.
    A három kampány összesen 16 hosszú küldetést tartalmaz, 10 új térképen, amik mind az új, mind a már veteránnak számító játékosoknak kihívást jelent.



  • Értékelések Blitzkrieg Strategy Pack

    Nincs vélemény a termékről.