Bound by Flame [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
3.590 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 261573
Focus

Bound by Flame [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

A játékban egy, a tűz démona által megszállt zsoldos bőrébe bújsz, akinek a démoni nyomás áldozataként meg kell hoznia a döntést, hogy elfogadja-e a megszállója által kínált hatalmat, vagy megőrzi emberi mivoltát, és előtérbe helyezi a hősi tulajdonságait. Az ellenségeid és a csábítás ereje a történet előrehaladtával egyre nyomasztóbb, és csábítani fog a megszerezhető képességek ígérete a lelked legalább egy részének eladására.

A döntéseidtől függően fog alakulni az egyes részek története, ami által a játék többször is újrajátszható, más eseményekkel. A valós idejű harcok rendkívül dinamikusak, ezrét állandó fejlődést követelnek meg a játékostól.

A karakteredet saját belátásod szerint alakíthatod, minden részletre kimenően, ám a karaktered kinézetére befolyással lesz a démoni nyomás is. A játékban a karaktereden kívül annak felszerelése is fejleszthető, beleértve a páncélt és a fegyverzetet is. A küldetéseid során más karakterekkel is kapcsolatba fogsz kerülni, akikkel a tetteid alapján kialakulhat barátság, szerelem vagy akár kölcsönös gyűlölet is.

Az ellenségek változatossága is elképesztő, számtalan szörnnyel kell megküzdened a sárkányoktól kezdve, a zombikon keresztül a jeges bestiákig.

Értékelések Bound by Flame [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.