SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 8:00 - 16:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

PlayStation  ► Playstation 2  ► PS2 játékok  ► Akció  ► 

Brothers In Arms: Road to Hill 30-PS2 - BAZÁR (használt termék)

 Brothers In Arms: Road to Hill 30-PS2 - BAZÁR (használt termék)
ÁR (BRUTTÓ)
1.590 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
eladás leállítva

Termék kódja: 228799

Ubisoft 15 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő Angol változat
 
 

BAZÁR/HASZNÁLT TERMÉK

A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl. Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk. Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek. A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan. A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

• A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Brothers In Arms: Road to Hill 30-PS2 - BAZÁR (használt termék)

 • A BiA a híres 101. Ejtőernyős Hadosztály (101st Airborne Division) 502. Ejtőernyős Ezred-ének (502nd Parachute Infantry Regiment) valós történetén alapul. Ezt a hadosztályt dobták le a német vonalak mögött a D-Nap-on. A játék a Chicago Hadművelet (Opeartion Chicago) eseményeit követi végig, ahol a játékos a 101-esek valódi küldetéseit élheti át, például a 4. Kijárat (Exit 4) biztosítását, vagy St.Come-Du-Mont elfoglalását. A folytatás, a Brothers In Arms: Earned in Blood küldetései is részben a 101-esek végső feladatait mutatják be. Ezek közt például, a 82. Ejtőernyős Hadosztállyal való találkozást, vagy St. Saveur elfoglalását.
 • A játékos, Matt Baker őrmester bőrébe bújhat a játékban. Matt egy ejtőernyős őrmester, aki a Fox század (Fox Company) egy raját vezeti (Matt többek közt Harrison C. Summers karakterén alapul). A játék cselekménye a június 6-ai ledobástól, a 30-as domb (Hill 30) védelméig tart. Baker-nek a nehéz pillanatokban is vezetnie kell az embereit, és döntései néha emberéletet is követelnek, ami nagy szívfájdalmat okoz az őrmesternek.
 • Baker csapatába tartozk többek közt Joe "Red" Hartsock tizedes, Sam Corrion tizedes, Jack Courtland őrvezető, Stephan "Obi" Obrieski őrvezető, Larry Allen, Johnny Rivas, Michael Desola, David Muzza, Thomas Zanovich, Michael Garnett, Dale McCreary közlegények, és a rádiós: Benjamin Kevin "Legs" Legget. Matt csapata Greg "Mac" Hassay szakaszparancsnok helyettes írányítása alatt áll. "Mac", Baker apja alatt szolgált az első világháborúban, akit nagyon tisztelt, ezért megfogadta hogy jó katonát csinál Matt-ből.
 • Továbbá találkozhatunk még Baker legjobb barátjával, George Risner őrmesterrel is, akivel együtt nőttek fel. George egy M5-ös tankot irányít. George segít Mattnek egész addig, amíg egy francia kisvárosban, St. Come du-Mont-ban, ki nem lövik egy Panzerfaust-tal (páncélököl). A játékban vannak valós szereplők is, például Dwight D. Eisenhower tábornok, az európai szövetséges haderő főparancsnoka, vagy Robert G. Cole alezredes, aki megkapta a Becsület Medált (Medal of Honor) egy német erődítményen végrehajtott, vakmerő rajtaütés miatt.


 • Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Brothers In Arms: Road to Hill 30-PS2 - BAZÁR (használt termék) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  Brothers In Arms: Road to Hill 30-PS2 - BAZÁR (használt termék) katalógusba hozzáadva: 20.02.2014.
  Súvisiace produkty


  Brothers In Arms: Road to Hill 30-PS2 - BAZÁR (használt termék) - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  31865 db
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés