Cabela’s Big Game Hunter 2012 + Top Shot Elite Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Cabela’s Big Game Hunter 2012 + Top Shot Elite - XBOX 360
Bruttó ár
14.090 Ft
Nettó ár: 11.094 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 202045
ActivisionEN szinkron

Cabela’s Big Game Hunter 2012 + Top Shot Elite [PS3]



A csomag tartalmazza a Cabela's Big Game Hunter 2012 játékot és a Top Shop Elite kontrollert.


Cabela's Big Game Hunter 2012
A játék támogatja az PlayStation Move mozgásérzékelő vezérlést.


A Cabela's Big Game Hunter sorozat a 2012 évaddal tér vissza. AZ egyik legvalósághűbb vadász szimulátor eddig is választékos környezetet, gazdag fegyver- és felszerelés választékot és vadászható állatokat kínált. A Cabela's Big Game Hunter 2012 akció dús kalandokat tartogat a számodra, a világ minden táján. A sorozat legújabb tagja intenzív akciót hoz az otthonodba a Top Shot Elite kiegészítőnek köszönhetően.

  • A hatalmas területek bejárása közben megválaszthatod az utad, hogy hogyan adhatod le a legtökéletesebb lövést a trófea megszerzésére
  • Szerezz kreditet, amit a fegyvereid fejlesztésére és felszerelés vásárlására költhetsz, ami hatással lesz a teljesítményedre. Fejleszd a képességeidet, hogy minél tovább észrevehetetlen maradhass a vadhoz való közeledés során
  • A lélegzetelállítóan valósághű állatok most már ösztönnel is rendelkeznek, ami még nagyobb kihívást jelent a számodra. Minden tudásodat ki kell használnod, hogy lőtávolba kerülhess a kiszemelt prédához
  • Állj ki a barátaid ellen, az izgalmas próbákban, mint a "Reflex" vagy a "Target"
  • A Top Shot Elite pedig maximális vadászélményben részesít


  • Top Shot Elite

    Hívd ki a barátaidat vagy a rokonaidat egy multiplayer vadász akcióban ezzel a fegyver alakú kontrollerrel, a Top Shot Elite – vel. Integrált vezeték nélküli PS3 kontroller először a „műfajban“ shotgun stílusú töltést biztosít. Állítható tussal, és piros optikával, ami segít meglátni a rejtett dolgokat (vérnyomok, állatok nyomai, vagy a veszélyes ragadozók).

    Vegyetek részt kompetitív vadászatokon, vagy játszatok kooperatív módban – mindezt egy képernyőn. Ki is hívhatjátok egymást több, mint 30 lőtéren a Cabela’s Dangerous Hunts 2011 játékban. Játssz bármilyen módban, szükséged lesz az ösztöneidre, és az ügyességedre, ha túl akarod élni a találkozást a fenevadakkal. Ezzel a kontrollerrel jelentős mértékben megnövelheted az esélyeidet.

    A csomag tartalmazza a Top Shot Elite PS3 kontrollert integrált CMOS kamerával. A kontroller a Cabela’s Dangerous Hunts 2011 és a Cabela’s North American Adventures PS 3 játékokkal kompatibilis.

  • Az első és az egyetlen fegyver alakú kontroller PS3 platformhoz
  • Levehető, állítható tus, objektív vörös filterrel, és shotgun stílusú újratöltés
  • Vezeték nélküli 2,4 GHz technológia, két analóg kar, D – Pad és akciógombok. AA elemek a működtetéshez (csomag tartalmazza)
  • Magas érzékenységű CMOS kamera
  • Minden napjainkban használatos TV készüléket támogat (CRT – 50/60/100 Hz, plazma, LCD, LED)

  • Értékelések Cabela’s Big Game Hunter 2012 + Top Shot Elite

    Nincs vélemény a termékről.