Call of Duty 4: Modern Warfare- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
4.790 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 228040
Activision

Call of Duty 4: Modern Warfare- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

  • A híres és népszerű Call of Duty sorozat eddig mindig a II. Világháború hadszíntereire kalauzolta el a játékosokat. Ezzel a hagyománnyal szakít a negyedik rész, amely - mint alcíme is mutatja - a modern harcmezőket mutatja be hamisítatlan Call of Duty módra. Megjárhatsz benne egy észt teherhajót, a Közel-Keleti vidéket, és más tájakat is. Az egyjátékos kampány során több karakter is irányítható, természetesen mind belső (FPS) nézetből. A modern hadviseléshez modern eszközök és fegyverek is társulnak, úgyhogy a II. Világháborús karabélyok helyett színre lépnek olyan, manapság jólismert eszközök, mint az M203 gránátvető, az M4A1 karabély, kiegészítőként pedig több helyen is használhatóak távcsöves puskák, éjjellátó készülékek, kisebb-nagyobb géppuskák és rakétavetők. Ezeket a fegyvereket a játék során folyamatosan szerezheted meg, akár elesett ellenséges katonáktól is.

  • Egyszerre legfeljebb két fegyver lehet a karakternél, ám ha ez nem lenne elég, bizonyos esetekben lehet hívni légicsapást is a komolyabb célpontokra. A játékos sosem megy egyedül, mindig gép által irányított társak veszik körül, akik fedezőtüzet biztosítanak, lelőnek ellenséges katonákat, és bizonytalan állapotú szobákat tisztítanak meg az esetlegesen ott rejtőző ellenségtől. A játék során amerikai tengerészgyalogos és angol S.A.S. katona is irányítható, ezek történetei összefüggnek.

  • A kampány során megeshet, hogy egyik karaktertől a másikhoz vált a kamera, így a különböző eseményeket párhuzamosan követheted nyomon. Több, rövidebb ideig játszható karakter is szerepel még a történetben, amelyben változatos küldetéseket kell teljesíteni. Némelyikben csak el kell érni egy bizonyos pontot, másokban ellenséget kell lelőni, vagy fel kell robbantani bizonyos létesítményeket. A modern hadviselés rajongóinak különösképp ajánlható ez a játék.

  • Értékelések Call of Duty 4: Modern Warfare- XBOX 360- BAZÁR (használt termék)

    Nincs vélemény a termékről.