Call of Duty: Advanced Warfare [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Bruttó ár
6.090 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 261553
Activision

Javasolt termékek (1)

Call of Duty: Advanced Warfare [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
A játék beváltható, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes 12 hónap garancia


Új termék leírása:

248264
Az új generációs katonák képességei. Kevin Spacey hatalma. Az új exoskeleton játékmechanizmus teljesítménye. Ez mind változik. A Call of Duty: Advanced Warfare új időszaka kezdődik. Fejlettebb játékélményt nyújt, maga a történés mintha csak a holnapi nap történéseiből lennének kivágva, a jövő történéseinek technológiái és taktikái, melyek új harci móddá fejlődtek.

A történet 2054-ben játszódik, ahol magán katonai csapatok jelennek meg, hogy megmentsék a romlott világ emberiségét, akik igyekeznek hadseregeik és infrastruktúrájuk elleni a globális támadás után talpra állni. Ön egy újgenerációs katona. Az exoskeleton fejlett képességeivel, technológiai  fejlesztésekkel, high-tech készülékekkel rendelkezik, lépjen be ennek a magas edzettségi fokozattal bíró katonai egységbe, amely elszántan küzd a győzelemért.

A Call of Duty: Advanced kifejezetten következő generációs konzolokra és PC számára lett kifejlesztve. Ez egy három éves fejlesztési ciklus eredménye, tehát egy évvel meghosszabodott a fejlesztésre szánt időszak. Ennek köszönhetően lenyűgöző élményt nyújt, ahol grafikai és audio technikai fejlesztések sora vár Önre, valamint egy igazán valósághű világ.

  • Call of Duty: Advanced Warfare a jövőben játszódik, ahol a technológiai fejlődés és a mai katonai gyakorlat kombinációjának hihetetlen következményei vannak. Ebben a gondosan kialakított vízióban rengeteg nemzet felfegyverzett hadserege van jelen, amelyek szolgáltatásokat nyújtanak, határokat rajzol újra és a háború feltételeit újrafogalmazzák. Mindennek a központjában Jonathan Irons áll, a legnagyobb privát katonai  cégnek, az Atlas Corporation-nek a vezetője.
  • A nagy teljesítményű exoskeleton a katona harci felkészültségét fejleszti, amely lehetővé teszi a harcosok képességeinek fejlesztését, és csökkenti a specializáció szükségességét. A játékmechanizmus bevezetésének köszönhetően jobb mozgási képességek jelennek meg, magasabbra tud felugrani, képességeit álcázni, továbbá konkurenciátlan erőt, tudatosságot, kitartást és gyorsaságot hoznak. Az exoskeleton érkezésének és a fejlett páncélzatnak, fegyverzetnek köszönhetően minden katona taktikai szabadságot élvez minden terepen, a múlttal ellentétben változnak a módok, amelyek segítségével játszat.
  • A nextgen plattformák teljesítményének köszönhetően a Call of Duty: Advanced Warfare a harctéren megjeleníti a jövőt modern hi-tech fegyvereivel, képességeivel, felfegyverzi Önt egy egészen új felszereléssel, technológiával, járművekkel, mint pl. a specializált dron. Továbbá lehetősége van választani klasszikus lőszerek, és egy új magasabb osztályba besorolt energetikai fegyverek közül. Az exoskeletonnal, amely megnöveli az Ön erejét, és eddig nem látott taktikai szabadságot kínál fel, Call of Duty: Advanced Warfare fejleszti a harci aspektust.



Értékelések Call of Duty: Advanced Warfare [PS3] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.