Call of Duty: Ghosts Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Call of Duty: Ghosts - PS4Call of Duty: Ghosts - XBOX ONECall of Duty: Ghosts - PS3
Bruttó ár
6.390 Ft
Nettó ár: 5.031 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 217013
ActivisionEN szinkronXbox <b> visszafelé kompatibilitás

A visszafelé kompatibilitás funkció az Xbox One konzolon

A játékok játszásának jövője nem feledkezik meg múltjáról sem. Játsszon játékok százaival, melyek az Xbox 360 és az eredeti Xbox játékokkal a Xbox One konzolon. Élje át a játékok több generációját, és élvezze ingyenesen a címeket, melyekkel már rendelkezik, és melyeket a legjobban szeret. Az Xbox 360 játékok esetében nem veszíti el az elmentett játékállásait, kiegészítőit, az elért eredményeket és játékospontszámokat. Az Xbox Live Gold tagságnak köszönhetően játszhat többjátékos módú játékokat barátaival Xbox One konzolon, és Xbox 360 konzolon. Használja ki az összes generációból származó legjobb játékkínálatot exkluzív módon csak az Xbox One konzolon.
És most, hogyan csináljuk. >>


A játékcímek tejes listáját, melyek támogatják a Visszafelé kompatibilitás funkciót az Xbox One konzolon megtalálja itt.

Call of Duty: Ghosts [XBOX 360]

Új történet, új szereplők és egy új világ jelenik meg a Call of Duty sorozat legújabb Ghosts alcímet viselő epizódjában, ami immár a tízedik folytatása a sorozatnak.

Az Infinity Ward kockázatot vállalt a Call of Duty: Ghosts al márka éltre hívásával, ami új történettel, izgalmas ötletekkel és eddig nem látott történettel - semmihez sem hasonlítóval várja a játékosokat. A Ghosts új motorra is épül ráadásul, amitől hatalmas előrelépést várnak a fejlesztők. A környezet még valósághűbb, a lövések még pontosabbak az akciók még drámaibbak…



Értékelések Call of Duty: Ghosts

Nincs vélemény a termékről.