Call of Duty: Infinite Warfare Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Call of Duty: Infinite Warfare - PC DVDCall of Duty: Infinite Warfare - XBOX ONE
Bruttó ár
5.590 Ft
Nettó ár: 4.402 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 352418
ActivisionEN szinkron

Call of Duty: Infinite Warfare [PS4]

352418


Single player kampány
A játékosokat egy felejthetetlen úton vezeti végig. A játék egy szoláris rendszer segítségével elvezeti a játékost egészen a légkörön kívülre. Ez egy hatalmas méretű háború, gazdag emocionális feszültséggel, új epikus környezettel.

Visszatérés a hagyományos háborúhoz
A játék egy jövőbeli környezetben játszódik, a játék Reyes kapitány, az elsőfokú speciális operáció pilótájának feladatába jutatja el, aki egy Retribution háborús űrhajót vezényel.

Harc a fanatikus ellenséggel
Settlement Defense Front (The Front) lázadók frakcióját képviseli, akik az egyesült nemzetek űrhajós szövetségétől jó pár éve elváltak. A Call of Duty: Infinite Warfare világában bolygónk a populáció és ipar növekedésének természetes forrásaitól meg lett fosztva. A földiek a szoláris rendszer ellenére is a kolóniára támaszkodnak. A The Front egy fasiszta hatalom, akik brutális militáns radikálisokból tevődik össze. Földönkívüli bázisok feletti, azok gazdasága feletti hatalomra törekednek. Több éves patthelyzet után a diplomáciai kapcsolatok feszültek, és elegendő egy enyhe löket a háború kitöréséhez.

A harci hajók új elemet hoznak
A sorozatban először vannak jelen légi és űrbéli harcok. A játékosoknak új jelenetekben lehet részük. A masszív harci hajók, single player játék.

The Retribution
Játékosok bázisaként szolgál, a Föld bolygón való életüket reprezentálja.

Jackal
A kampány során a játékosok saját vadász repülőt vezényelnek.

Multiplayer
A Call of Duty: Infinite Warfare egy multiplayer mód, amelyben a mozgásrendszer fejlődését érzékeli, amely az első vonalba vonja be Önt. Megjutalmazza a játékosokat a környezet használatáért. A térképek úgy lettek megtervezve, hogy magukkal ragadják a játékosokat a gyors, szórakoztató játékba. Az új innovatív játékstílus multiplayer élményt hoz, amely kreatív módszerek segítségével különböző célok elérésére ösztönzi a játékost.

Zombie
Az Infiniti Warfare egy eredeti kooperatív módot képvisel, amely vad utazásba vezeti önt be, egyedi mechanizmusokkal.


Értékelések Call of Duty: Infinite Warfare

Nincs vélemény a termékről.