Call of Duty: Modern Warfare Collection PS3

Bruttó ár
7.690 Ft
Nettó ár: 6.055 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 40521
ActivisionEN szinkron

Call of Duty: Modern Warfare Collection [PS3]



A csomag tartalmazza a Call of Duty 4: Modern Warfare és a Call of Duty: Modern Warfare 2 játékokat.


Call of Duty 4: Modern Warfare
A sikeres FPS új része ezúttal a jelenben játszódik, a jelen legmodernebb és legerősebb fegyvereivel, amiknek segítségével kell szembenézned a veszélyes helyzetekkel és meg kell oldanod a harci helyzetek a világ minden sarkában. A fő kampányban egy sor drámai akciót fogsz átélni, és mindig új, ismeretlen helyzetben találod Magad. Egyik percben még mesterlövészként tevékenykedsz, a másikban meg azon kapod Magad, hogy a BlackHawkról ereszkedsz le, hogy szemtől szemben harcolj az ellenféllel. Sor kerül viszont több ezer méteres magasságból végrehajtott légitámadásokra is.



Call of Duty: Modern Warfare 2
A>Call of Duty 4: Modern Warfarenegyedik rész folytatásában ismét a modern harcászat van a főszerepben, és a helyszín is újra a Közép – Kelet, a szereped szerint is tengerészgyalogos vagy. A játékban sok már jól ismert fegyverrel találkozhatsz, beleértve az M16 – t vagy az M40 – t, de újak is megjelennek, mint az SR25M vagy az L85A2 mesterlövészpuskák.
Az új, az előzőhöz kapcsolódó történet több titkot tartalmaz, és a fő gonosz – Makarov – tervei mindvégig titokban maradnak. Éppen, mint a valóságban minimális információkkal küldenek harcba, gyakran teljesen félretájékoztatottan indulsz el, és csak a helyszínen derül ki az igazi feladat. Örömteli hír, hogy sok az első részben megjelent szereplő visszatér MacTavish kapitánnyal - a.k.a. Soap - az élen.
Multiplayer módban 35 fegyver áll rendelkezésedre. Új módként jelenik meg az ún. Special Forces, ahol a térképek speciális kooperatív játékhoz lettek megtervezve. Neked és a bajtársadnak feladatokat adnak, amiket csakis ketten együttműködve tudtok teljesíteni.

  • Valósághű fizika (a golyók leütik a vakolatot a falakról)
  • Lehetőséged van egyik kezedben pisztolyt, a másikban kést tartani
  • Az egyik küldetés egyenesen az űrállomásra visz
  • Egyes helyzetekben megjelenik a bullet – time
  • Minden teljesített szint után egy Challenge küldetés válik elérhetővé



  • Értékelések Call of Duty: Modern Warfare Collection

    Nincs vélemény a termékről.