Call of Duty: World at War Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Call of Duty: World at War - PS3
Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
Termék kódja: 36044
ActivisionEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 800 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 6.690 Ft-ért

Javasolt termékek (1)

Call of Duty: World at War [XBOX 360]

A Call of Duty: World at War visszatér a sorozat gyökereihez, és ismét a II. Világháborúba kalauzol. A játék ezúttal nem annyira az európai frontvonalakra, mint inkább a csendes-óceáni hadszíntérre koncentrál, így a küzdelem legnagyobb része a távol-keleten zajlik. Az eddigieknél komolyabb hangvételű történetre és hangulatra lehet számítani, amely jobban bemutatja a háború borzalmait, mint az eddigi epizódok. További újdonságként megjelenik az úszás, mint képesség. A vízben haladva a játékos nem tud sprintelni, és eredeti sebességének csak felével képes haladni. Új fegyverként megjelenik a lángszóró, a környezet pedig nemcsak nagyobb és nyitottabb lesz, mint eddig, de éghető is lesz, azaz az arra megfelelő anyagok képesek lángra gyúlni, és elégni.

Az egyes küldetéseket most már több módon is oldhatod meg, attól függően, hogy honnan közelíted meg a helyszínt, és milyen taktikát használsz az ellenség legyőzésére. A kampány során amerikai tengerészgyalogost és orosz katonát lehet irányítani. Az amerikaiak Japán ellen küzdenek a csendes-óceáni vidékeken. Az előző epizódokhoz képest jóval változatosabb pályák és küldetések tarkítják a történetet. Ám senki sem harcol egyedül. Most már nemcsak a gép által irányított társak kísérnek halálos utadon, mert egy gépen, osztott képernyőn akár négy játékos is részt vehet a ko-operatív háborúban. Ha többen küzdenek vállvetve, akkor különleges, csak erre a módra kialakított kihívásokat és alküldetéseket lehet teljesíteni, amelyek különleges nyereményekkel kecsegtetnek.

A Call of Duty: World at War a negyedik rész grafikai motorját használja, amely önmagában is lenyűgöző eredményeket produkált. Ezzel a II. Világháború is a lehető legjobb látványvilággal jelenik meg. Eddig soha nem látott grafikai hatások, részletesen kidolgozott karaktermodellek, önárnyékolás, környezeti fények és speciális effektusok egészítik ki a grafikai repertoárt. A játékban fizikai modell is dolgozik, amelynek köszönhetően a harctér egy része teljesen elpusztítható.


Call of Duty: World at War - XBOX 360 - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 1 értékelés alapján.

Értékelések Call of Duty: World at War

Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1  
od Lakatos Levente 5 az 5 csillagból! 2011.08.10.
Sziasztok!Szerintem nagyon jó ez a játék és sokat el szoktunk a barátaimmal és a tesvéremmel szórakozni ezzel a játékal kiváló modok és fegyverek remek grafika!
Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
Talált Oldalak:   1