Call of Duty: WW2 Konzol típusa:

+ Ajándék: Call of Duty: Modern Warfare III steelbook ár 4.290 Ft
SZINTÉN ELÉRHETŐ Call of Duty: WW2 - XBOX ONE
Bruttó ár
9.190 Ft
Nettó ár: 7.236 Ft
 
Termék kódja: 370140
ActivisionEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 1.900 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 7.290 Ft-ért

Call of Duty: WW2 [PS4]

A Call of Duty visszatér gyökereihez a Call of Duty WW2 játékban. Egy lélegzetelállító élményben lehet részünk, amely újraértelmezi a második világháborút a játékrendszerek új generációjában. Szállj partra a D-napon Normandiában, és harcolj Európa szerte a történelem legnagyobb háborújának ikonikus helyszínein! Tapasztald meg a klasszikus Call of Duty harcokat, a bajtársiasság kötelékét és a háború könyörtelen természetét!

Ismerd meg a közemberek megtörhetetlen testvériségének történetét, akik a szabadság megőrzéséért küzdenek egy olyan világban, amely a zsarnokság küszöbén áll.

Többjátékos módban a játékosok szárazföldi, gyors tempójú harcokban vehetnek részt a második világháború legismertebb helyszínein. A játékosok új és izgalmas kommunikációs módokat élvezhetnek, melyek segítségével nem csupán játékostársainkkal, barátainkkal kommunikálhatunk, hanem a teljes Call of Duty közösséggel is.

A kooperációs mód egy új, eredeti történetet hoz magával. Játssz a barátaiddal ebben az önálló játékélményben, mely tele van számos váratlan, adrenalinszint-növelő pillanattal!



  • Új élményben lehet része kampány módban a második világháború időszakából.
  • A realisztikus többjátékos mód lehetővé teszi a játékosok számára, hogy híres csatatereken élhessék át a harcokat.
  • A gyors kooperációs módban eredeti történetet ismerhetünk meg számos váratlan eseménnyel.





  • Értékelések Call of Duty: WW2

    Nincs vélemény a termékről.