Command & Conquer 3: Kane's Wrath XBOX 360

Bruttó ár
7.490 Ft
Nettó ár: 5.898 Ft
 
Termék kódja: 34558
ElectronicEN szinkron
 
Szeretél megtakarítani 800 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 6.690 Ft-ért

Command & Conquer 3: Kane's Wrath [XBOX 360]

Áttekintés

  • Példátlan, évtizedeket átölelő hadjárat
    Kane visszatér, méghozzá egy új epikus egyszemélyes hadjárat középpontjában! Ismerj meg egy új, 20 évet átfogó történetet, a NOD Testvériség újjászületésétől, a második Tiberium háború után, a harmadik Tiberium háború drámai eseményein keresztül és még tovább!

  • Parancsolj egy teljesen új hadseregnek
    A három frakció új egységeinek, épületeinek és képességeinek megjelenése után, a Tiberumért vívott háború már sohasem lesz a régi!

  • Speciális alfrakciók
    Használd ki erősségeidet hat egyedülálló, kizárólagos egységekkel, erőkkel és fejlesztésekkel rendelkező alfrakcióval! Választott alfrakciód kiaknázásával előnyre tehetsz szert és fejleszthetsz játékstílusodon. Pusztítsd el a harcmezőt a vadonatúj, testre szabható epikus egységek roppant tűzerejével!

  • Élőszereplős átvezetők
    Értesülj első kézből, mozgalmas, élőszereplős átvezető filmeken keresztül a Testvériség felemelkedéséről, melyekben többek között Joe Kucan, Natasha Hendstridge és Carl Lumbly is szerepel!

  • Globális hódítás mód
    Vívd meg tetszés szerint a harmadik Tiberium háborút! Helyezd el egységeidet egy stratégiai szinten, majd harcolj egy gyors, gördülékeny, heves, taktikai játékmenetben, melyet a Command & Conquer honosított meg! Tervezd meg stratégiáidat a bolygó szinten, majd kezdj mindenre kiterjedő háborút a felszínen!


  • Értékelések Command & Conquer 3: Kane's Wrath

    Nincs vélemény a termékről.