Commander in Chief: Geo-Political Simulator 2009 PC DVD

Bruttó ár
2.090 Ft
Nettó ár: 1.646 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 203700
EN szinkron

Commander in Chief: Geo-Political Simulator 2009 [PC DVD]



Úgy érzed jobban tudnád irányítani az országot, mint annak jelenlegi vezetői? Annyit Te is tudnál, mint ők? A Commander in Chiefben bebizonyíthatod, hogy elnök, miniszterelnök vagy kormányfő lennél.

Hasonló problémákkal kell majd szembenézned, mint Gordon Brownnak, vagy Obamának. Gazdaság, energia ipar, nemzetbiztonság, terrorizmus, természeti katasztrófák. A belföldi problémákon kívül természetesen szembe kell nézned majd a nemzetközi problémákkal is, és reagálnod kell majd a többi nemzeti vezető lépéseire is. Pont úgy, mint a való éltben.

A Commander in Chief tartalmazza a világ részletes 3D térképét, 192 országgal és 8.000 várossal. Minden országról elérhetők az aktuális adatok. Naprakész tények a gazdaság (munkanélküliség, infláció), az energia ipar (olaj, földgáz, atomenergia, vízi erőművek, alternatív energiaforrások), a pénzügy (kamatok, részvények), a szociális politika (egészségbiztosítás, munkanélküli biztosítás, szociális hálózat), a hadsereg (felszereltség, fegyvergyárak, támaszpontok elhelyezkedése), a környezet (emissziók), a kultúra (filmgyártás, sport, internet lefedettség) és sok más területen is.



  • Egyedi geopolitikai szimulátor, 192 országgal, 400 aktuális ténnyel minden országra külön
  • Több, mint 50 nemzetközi szervezet adatai - NATO, OSN, OPEC, WHO, G7
  • Free Game módban a célod minél tovább hatalmon maradni, és növelni a nemzetközi befolyásodat
  • Misions módban különféle kihívásokat és feladatokat kell teljesítened, speciális célokat kell elérned
  • War Game multiplayer módban játszhatsz egyedül is, de 16 másik játékos ellen is online, akikkel természetesen konfliktusokba is keveredhetsz, amit aztán meg is kell oldanod

  • Értékelések Commander in Chief: Geo-Political Simulator 2009

    Nincs vélemény a termékről.