Commandos Complete PC DVD

Bruttó ár
4.290 Ft
Nettó ár: 3.378 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 522
EidosEN szinkron

Commandos Complete [PC DVD]



A csomag tartalmazza a Commandos: Behind Enenmy Lines, a Commandos: Beyond the Call of Duty, a Commandos 2: Men of Courage, a Commandos 3: Destination Berlin és a Commandos: Strike Force játékokat.


Commandos: Behind Enenmy Lines
A Commandos: Behind Enemy Lines egy realtime taktikai stratégia, melynek története a háború súlytotta Európában játszódik. Hat szövetséges katona – Commandos – kis taktikai bevetéseit játszhatod végig. Olyan feladatokat kapsz, amiket kis bevetési csoportok tudnak végrehajtani. A Commandos minden tagja különleges és egyedi képességekkel és eszközökkel rendelkezik, miknek segítségével rendkívül hatékony csapatot tudsz összeállítani.. Különféle küldetésekben kell helytállnod, kezdve a szabotázstól, a szövetséges informátorok kiszabadításán keresztül egészen az ellenség likvidálásáig.



Commandos: Beyond the Call of Duty
A Commandos: Behind Enemy Lines sikerei után nem egy új küldetéseket tartalmazó datadiscet adtak kia a fejlesztők, hanem inkább elkészítették a játék folytatását. Az új küldetésekkel új fegyverek, szereplők, járművek és épületek is érkeztek.

Commandos 2: Men of Courage
A közkedvelt Commandos sorozat folytatása ezúttal mindent tartalmaz, amire csak szükséged lehet. Az új részben német fogságban, Észak – Európa tengeralattjáró bázisain, anyahajón és egy japán bázison is kell majd feladatokat teljesítened. Mindezt most jobban kidolgozva, több akció és stratégiai lehetőséggel kiváló játszhatósággal.



Commandos 3: Destination Berlin
Te vagy a szövetségesek legjobb embere. Magadra vállalod a felelősséget, és parancsnokuk leszel? Meg tudja hat katona változtatni a háború kimenetelét? Próbáld meg!
A játék története ezúttal Európa három helyszínén: Sztálingrádban, Normandiában és Berlinben játszódik. Európa sorsa a Te kezedben van.

  • 20 küldetés 3 kampányban
  • Küldetés közben is változhat a célpont, ezért állandóan résen kell lenned
  • Irányítsd a szövetségesek hat legjobb specialistáját
  • Lélegzetelállító filmek kísérik és kötik össze a küldetéseket
  • Akcióban gazdagabb küldetések, mint az előző részekben
  • 12 játékosos multiplayer Death Match



    Commandos: Strike Force
    FPS a II. Világháborúból. Mint az elit kommandó tagja különféle feladatokat kell majd teljesítened Franciaországban, Oroszországban és Norvégiában. Náci hajókat kell majd elsüllyesztened, meg kell majd támadnod az ellenséges egységeket, foglyokat kell majd kiszabadítanod, ember is kell rabolnod és még sok – sok mást.

  • Autentikus fegyverek és járművek
  • Három különböző szereplő közül választhatsz – zöld sapkás, kém és mesterlövész
  • A fegyverek megfelelő használata – halk végrehajtáshoz kés, időzített bomba a figyelem eltereléshez, stb.
  • Online multiplayer 8 játékosnak egyszerre



  • Értékelések Commandos Complete

    Nincs vélemény a termékről.