Company of Heroes Anthology PC DVD

Bruttó ár
4.190 Ft
Nettó ár: 3.299 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 333673
THQCZ feliratok

Company of Heroes Anthology [PC DVD]

333673

A csomag tartalmazza a Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, Company of Heroes: Tales of Valors.

Company of Heroes

A játék Essence engine -ra épül, ahol a játékosnak valósághű fizika és részletekben gazdag háborús film élményétt nyújta. Vegye át az irányítást az Able Company egység felett, mellyel a drámai singleplayer kampányon belül felejthetetlen harcokat élhet át, beleértve a Normandiai inváziót is.

A játék egy egészen lerombolható környezetet és fejlett mesterséges intelligenciát kínál fel a játékos számára, melynek köszönhetően az egység tagjai gondolkodó lényekre emlékeztetnek, nem emberekre, melyek reménytelenül igyekeznek az adott parancsokat teljesíteni.
  • 2. világháborús környezet.
  • Eddig nem látott filmes feldolgozás.
  • Multiplayer akár 8 játékos számára.
  • Magas szintű mesterséges inteligencia.
  • Teljes egészében szétrombolható környezet.

Company of Heroes: Opposing Fronts

A második önállóan futtatható datadisk, amely ezúttal 3 kalandot és 9 missziót kínál fel Önnek - mini kampány, a játék további fejlesztésekkel bővül, a legérdekesebb a kézi irányítás, amikor az egérrel mozgatni tudja pl. egy tanklövegtornyát.
  • Játsszon a brittek vagy a németek nevében két kampányban.
  • Közlekedési eszközök fejlesztett inteligenciája.
  • Új harctéri effektusok.
  • DirectX 10 támogatás.

 Company of Heroes: Tales of Valor

3 magával ragadó történet - élje át a 2. világháborút minden szemszögből. Minden fejezet új missziot és feladatokat tartalmaz, mindez igazán megnyerő környezetben.
1. kampány: Eso Tiger - válljon Hauptmann Voss, német tank kitüntetett ászává, aki a britt hadsereg 7. felfegyverkezett divíziójává harcol.
2. kampány: Út - irányítsa az amerikai ejtőernyős egységet, akik Normandia partjain szálltak partra.
3. kampány: Irányítsa Wehrmacht egységét, aki igyekszik a szövetséges hadseregeket összetartani. A lövések közvetlen ellenőrzése. Már valós időben célozhat, lőhet, manőverezhet, és a látszólag vesztésre álló harcot nyertesre fordíthatja.
- Új egységek - a datadiskej új egységek vannak, pl. Schwimmwagen, vagy Staghound. Schwimmwagen egy kétéltű, négykerék meghatjású autó. Staghound je jól vezérelhető 4x4 jármű.
Új területek megszerzése - a versenyképes játékosok ismét találkozhatnak online az új térképeken, amelyek híres harcokon alapulnak (pl. Villers-Bocage).


Értékelések Company of Heroes Anthology

Nincs vélemény a termékről.