SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36 21 200 1552

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Xbox 360  ► Xbox 360 játékok  ► Akció  ► 

Conflict: Denied Ops

 Conflict: Denied Ops
EGYÉB PLATFORMOK

Conflict: Denied Ops - PS3Conflict: Denied Ops - PC DVD
ÁR (BRUTTÓ)
4.990 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
Átl. egy hét beszerzési idő

Termék kódja: 33500

Eidos 18 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő és nem engedélyezett  Angol változat
 
 

ELÉRHETŐ HASZNÁLT ÁLLAPOTBAN IS

A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl. Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk. Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek. A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan. A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

• A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

ELÉRHETŐSÉG: Raktáron
HASZNÁLT TERMÉK
ÁR (BRUTTÓ)
2.490 Ft
Kúpiť

LEÍRÁS: Conflict: Denied Ops [XBOX 360]

Vannak a CIA-nek olyan küldetései, amelyekről senki nem beszél, ezeket nem hozzák nyilvánosságra. Ezek a titkos módszerek kiváló táptalaját alkotják egy játéknak, a népszerű Conflict sorozat ötödik része, a Denied Ops pedig éppen ezeket "dolgozza fel".

Egy könnyen kezelhető, intenzív tűzharcokkal tarkított belső nézetű lövöldözős játék (FPS) ez, amely Venezuelában játszódik. A történet szerint Ramirez tábornok és támogatói lassan átveszik az ország irányítását, és nukleáris katasztrófával fenyegetik a világot. Az Egyesült Államok két ügynököt, Lincoln Graves-t és Reggie Lang-et küldik a konfliktus helyszínére, hogy megakadályozzák a bajt, és elkapják a tábornokot. Különböző küldetéseken kell helytállniuk, mire végre leszámolhatnak az őrült vezetővel. A két CIA ügynök együtt halad a küldetéseken.

A régebbi Conflict részekhez képest ez változás, hogy ezúttal csak ketten vannak, illetve, hogy a játék belső nézetű. Az egyik karakter tengerészgyalogos és mesterlövész, míg a másik géppuskás. Küldetések közben lehetőség van szabadon váltani a két szereplő között. Az ellenség fegyvereit felvenni nem lehet, csak a saját felszerelésüket használhatják a főhősök. A pályákon elhelyezett utánpótlás dobozokból lehet feltölteni a robbanószerkészletet. Lőszerből végtelen áll rendelkezésre. A két karakter két eltérő játéktaktikát igényel, míg az egyik csendben intézi el az ellenfeleket, addig a másik a nyílt tűzharcokat preferálja. Lehetőség van egy gépen, osztott képernyőn kétjátékos ko-operatív módban játszani, ekkor mindkét játékos egy-egy karaktert irányít.

A pályák nagy része elpusztítható, a robbanó, összedönthető tereptárgyak a játékosok ügyét szolgálják, segítségükkel könnyebben le lehet számolni a folyamatosan támadó ellenfelekkel. A rombolhatóság nemcsak erre használható, de falon keresztül is el lehet találni másokat, valamint a fedezékre is lyukat lehet ütni, ezzel új tűzvonalat létrehozva.


Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Conflict: Denied Ops -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
Conflict: Denied Ops katalógusba hozzáadva: 05.02.2008.
Súvisiace produkty


Conflict: Denied Ops - értékelés

Nincs vélemény a termékről.

 Írja meg véleményét!

Saját raktár
szállítás
24 órán belül
32482 db
raktáron
15 év
tapasztalat
több mint 180000
teljesített
megrendelés