Conflict: Denied Ops Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Conflict: Denied Ops - PC DVDConflict: Denied Ops - PS3
Bruttó ár
6.690 Ft
Nettó ár: 5.268 Ft
 
Termék kódja: 33500
EidosEN szinkron

Conflict: Denied Ops [XBOX 360]

Vannak a CIA-nek olyan küldetései, amelyekről senki nem beszél, ezeket nem hozzák nyilvánosságra. Ezek a titkos módszerek kiváló táptalaját alkotják egy játéknak, a népszerű Conflict sorozat ötödik része, a Denied Ops pedig éppen ezeket "dolgozza fel".

Egy könnyen kezelhető, intenzív tűzharcokkal tarkított belső nézetű lövöldözős játék (FPS) ez, amely Venezuelában játszódik. A történet szerint Ramirez tábornok és támogatói lassan átveszik az ország irányítását, és nukleáris katasztrófával fenyegetik a világot. Az Egyesült Államok két ügynököt, Lincoln Graves-t és Reggie Lang-et küldik a konfliktus helyszínére, hogy megakadályozzák a bajt, és elkapják a tábornokot. Különböző küldetéseken kell helytállniuk, mire végre leszámolhatnak az őrült vezetővel. A két CIA ügynök együtt halad a küldetéseken.

A régebbi Conflict részekhez képest ez változás, hogy ezúttal csak ketten vannak, illetve, hogy a játék belső nézetű. Az egyik karakter tengerészgyalogos és mesterlövész, míg a másik géppuskás. Küldetések közben lehetőség van szabadon váltani a két szereplő között. Az ellenség fegyvereit felvenni nem lehet, csak a saját felszerelésüket használhatják a főhősök. A pályákon elhelyezett utánpótlás dobozokból lehet feltölteni a robbanószerkészletet. Lőszerből végtelen áll rendelkezésre. A két karakter két eltérő játéktaktikát igényel, míg az egyik csendben intézi el az ellenfeleket, addig a másik a nyílt tűzharcokat preferálja. Lehetőség van egy gépen, osztott képernyőn kétjátékos ko-operatív módban játszani, ekkor mindkét játékos egy-egy karaktert irányít.

A pályák nagy része elpusztítható, a robbanó, összedönthető tereptárgyak a játékosok ügyét szolgálják, segítségükkel könnyebben le lehet számolni a folyamatosan támadó ellenfelekkel. A rombolhatóság nemcsak erre használható, de falon keresztül is el lehet találni másokat, valamint a fedezékre is lyukat lehet ütni, ezzel új tűzvonalat létrehozva.


Értékelések Conflict: Denied Ops

Nincs vélemény a termékről.