Conflict: Vietnam Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Conflict: Vietnam - PC CD
Bruttó ár
2.090 Ft
Nettó ár: 1.646 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 1051
SCiCZ feliratok

Conflict: Vietnam [PC DVD]

A Conflict: Vietnam játékban négy amerikai katona történetét ismerheted meg, akik 1968 - ban egy nagyszabású támadás után az ellenséges vonalak mögött rekedtek, teljesen elvágva az egységüktől. A visszaútjuk során keményen kell harcolniuk, mind a körülményekkel, mind a túlélésért ebben a barátságtalan környezetben, ahol mindenhonnan ellenség leselkedik rájuk. A felesleges háború oka a számukra teljesen lényegtelen, de kénytelenek tudomásul venni, hogy mindenütt Vietcongok leselkednek rájuk, és, hogy a túlélésért keményen meg kell küzdeniük.

Maga a játék egy TPS játék, amelyben a csapat mind a négy tagját irányítod. Taktikusan kell kihasználnod a csapattagok képességeit az ellenség legyőzésére, a kitűzött célok megsemmisítésére és a potenciális veszélyek kivédésére, hogy éppen és egészségesen visszatérhessenek az egységükhöz.

A játék 14 küldetésből áll, amik mindegyike különböző individuális feladatokat is tartalmaz. A csapatot az útja során biztonságban át kell vezetned különböző helyszíneken, kolostorokon, folyókon, falvakon (barátságos és ellenséges), a gyilkos dzsungelen, míg el nem érsz Hoi városába.

A Conflict: Desert Storm - val ellentétben a Conflict: Vietnam nem kíséreli meg megmagyarázni a háború okát. Itt négy magára maradt katonáról van szó, akik a túlélésért küzdenek az ellenséges területen. Kénytelenek túljutni az akadályokon, amiket a barátságtalan környezet állít eléjük és túlélni az ellenséges támadásokat.



Értékelések Conflict: Vietnam

Nincs vélemény a termékről.