SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
Crash Bandicoot N.sane Trilogy ProgamingShop Deluxe Edition Fidget Spinner
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 8:00 - 16:00
+36-21-2523-118

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

 Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
ÁR (BRUTTÓ)
10.790 Ft
ELÉRHETŐSÉG
beraktározás várható ideje
2017.06.30. (több mint 10 db) [?]

Termék kódja: 361688

Activision 7 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő Angol változat
 
 

ELŐRENDELÉS - várható megjelenési dátum 2017. 06. 30.
RENDELJE ELŐ MÉG MA, ÉS SZEREZZEN
 • Sorrend garanciát - az előrendeléseket érkezési sorrendben teljesítjük
 • Gyors kézbesítési garanciát - az árut a beraktározását követően haladéktalanul kiküldjük
 • Alacsonyabb ár garanciát - ha csökken az előrendelt termék ára
  a megjelenés és a megrendelés leadásának ideje között, az árat automatikusan csökkentjük
 • LEÍRÁS: Crash Bandicoot N.Sane Trilogy [PS4]


  Minden előrendeléshez matrica, a szereplők képével, poszter és DS4 kontrollerre skin.


  A kultikus sorozat gyűjteményben tér vissza PlayStation 4 konzolokra. Crash, az erszényes nagy kedvenc újra szembeszáll Dr. Cortex-el és az ő csatlósaival. Szerencsére segítői is akadnak, mint Coco, Puru, Polar és a többiek, akik segítenek minél több almát összegyűjteni, és legyőzni az ellenséget.

  A gyűjteményben találkozhatsz a csapat legnagyobb ellenségeivel, doktor Neo Cortex-el, az ő gonosz védelmezőjével Uka Uka-val, doktoo N. Ginoval, Tiny tigrissel, Dingodil dinoszaurusszal, az idő urával, doktor N. Trophyval, a Komodo fivérekkel Joeval a Moeval, és sok más szereplővel.

  A feladat mi más lehetne, mint keresztülhúzni a gonoszok terveit. Minél több kristályt, drágakövet gyűjteni, megszerezni az ereklyéket és az almákat, amik Crash és a segítőit erősítik. Deríts fényt az összes titokra, gyűjts össze minden tárgyat tegyél szert az elérhető fejlesztésekre és képességekre. Csak a legjobbak teljesítik 100%-ra a játékot.


  Crash_Bandicoot_Enemies

  Crash Bandicoot:
  Dr. Neo Cortex a segítőjével, Brioval olyan sugarat fejleszt ki, ami a szigeten élő állatokat szupererős bestiákká mutálja. Crash pedig menekül a fogságból, és elhatározza, hogy megmenti ezt a gyönyörű helyet, amit a bezártsága ideje alatt ismert meg.

  A Papu Papu által uralt őserdőn keresztül indul a nagy kalandra. Egy másik szigeten találkozik az őrült Ripper Roo-val, majd az egyik Koala Kong által őrzött kolostorban találjam magát. Cortex várának katakombáiban harcba keveredik Pinstrip Potoroo-val miközben a várba áramló energia forrását keresi. A Cortex segédjével való harcok során a várat lángokba borítják, ami Cortex gonosz terveit is befolyásolja.


  Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back:
  A vereség után doktor Cortex új terveket sző a kristályokkal teli barlangjában, amik a napfényből nyert energiával képesek a bolygó elpusztítására. Cortex szövetséget köt doktor N. Ginoval, mert a gonosz tervük megvalósításához 25 kristályra van szükségük. A céljuk eléréséhez Crash manipulációja elkerülhetetlen.

  Crash hologramja bekerül ebbe a csodálatos világba, ahol Cortex utasítására 25 kristályt össze kell gyűjtenie. Crash a kalandjai során találkozik az őrült kenguruval, Ripper Roo-val, a machete forgató fivérekkel, Joeval ás Moeval valamint az izmos tigrissel, Tinyvel. Az összegyűjtött kristályokból nyert erőnek hála, Coconak, Crash testvérének sikerül segítenie Crashnek, és újra megakadályozzák Cortexet az űrállomás elpusztításában.


  Crash Bandicoot 3: Warped
  Az űrállomás elpusztulása után Cortex egy trópusi szigetre zuhan, ami a gonosz Uka Uka börtöne volt, aki Cortexel egy húron pendül. Az új ördögi tervüket a kristályok megszerzésére már együtt terveli ki, amihez csatlakozik doktor Nefarious Trophy is, aki létrehozott egy időgépet, hogy még könnyebben szert tehessenek a kristályokra.

  Crash és Coco Aku Aku segítségével utazik az időben és igyekeznek megakadályozni a gonosz terv végrehajtását. Eljutnak a középkorba, a tengerek mélyére, a történelem előtti időkbe a dinoszauruszokhoz, a távoli keltre, Egyiptomba és a távoli jövőbe is. A kalandjaik során le kell győzniük Dingodalet, a dinoszauruszt, doktor N. Trophyt, N. Ginot és Uku Ukut is, aki doktor Cortexet irányítja.

  N_Sane_Trilogy_CZHU

  Crash Bandicoot N.Sane Trilogy SuperGamer Deluxe Edition tartalma:

 • Crash Bandicoot N.Sane Trilogy játék
 • Matricák a szereplőkkel Crasha Bandicoot világából
 • Térkép a pályákkal a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy játékból


  Crash_Bandicoot_N_Sane_Trilogy • Crash Bandicoot N.Sane Trilogy : értékelése 4.7 az 5 - ből, 3 értékelés alapján.
  Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  A termék várható erkezése: 30.06.2017.
  Súvisiace produkty


  Crash Bandicoot N.Sane Trilogy - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  36455 db
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés