Crash Bandicoot N.Sane Trilógia Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Crash Bandicoot N.Sane Trilógia - PS4
Bruttó ár
14.090 Ft
Nettó ár: 11.094 Ft
 
Termék kódja: 373522
ActivisionEN szinkron
Szeretél megtakarítani 3.200 Ft ? Ezt a terméket használtként is árusítjuk 10.890 Ft-ért

Crash Bandicoot N.Sane Trilógia [XBOX ONE]

A kultikus sorozat gyűjteményben tér vissza Xbox One konzolokra. Crash, az erszényes nagy kedvenc újra szembeszáll Dr. Cortex-el és az ő csatlósaival. Szerencsére segítői is akadnak, mint Coco, Pura, Polar és a többiek, akik segítenek minél több almát összegyűjteni, és legyőzni az ellenséget.

A gyűjteményben találkozhatsz a csapat legnagyobb ellenségeivel, doktor Neo Cortex-el, az ő gonosz védelmezőjével Uka Uka-val, doktoo N. Ginoval, Tiny tigrissel, Dingodil dinoszaurusszal, az idő urával, doktor N. Trophyval, a Komodo fivérekkel Joeval a Moeval, és sok más szereplővel.

A feladat mi más lehetne, mint keresztülhúzni a gonoszok terveit. Minél több kristályt, drágakövet gyűjteni, megszerezni az ereklyéket és a wumpa gyümölcsöket, amik Crash és a segítőit erősítik. Deríts fényt az összes titokra, gyűjts össze minden tárgyat tegyél szert az elérhető fejlesztésekre és képességekre. Csak a legjobbak teljesítik 100%-ra a játékot.



Crash Bandicoot:
Dr. Neo Cortex a segítőjével, Brioval olyan sugarat fejleszt ki, ami a szigeten élő állatokat szupererős bestiákká mutálja. Crash pedig menekül a fogságból, és elhatározza, hogy megmenti ezt a gyönyörű helyet, amit a bezártsága ideje alatt ismert meg.

A Papu Papu által uralt őserdőn keresztül indul a nagy kalandra. Egy másik szigeten találkozik az őrült Ripper Roo-val, majd az egyik Koala Kong által őrzött kolostorban találjam magát. Cortex várának katakombáiban harcba keveredik Pinstrip Potoroo-val miközben a várba áramló energia forrását keresi. A Cortex segédjével való harcok során a várat lángokba borítják, ami Cortex gonosz terveit is befolyásolja.



Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back:
A vereség után doktor Cortex új terveket sző a kristályokkal teli barlangjában, amik a napfényből nyert energiával képesek a bolygó elpusztítására. Cortex szövetséget köt doktor N. Ginoval, mert a gonosz tervük megvalósításához 25 kristályra van szükségük. A céljuk eléréséhez Crash manipulációja elkerülhetetlen.

Crash hologramja bekerül ebbe a csodálatos világba, ahol Cortex utasítására 25 kristályt össze kell gyűjtenie. Crash a kalandjai során találkozik az őrült kenguruval, Ripper Roo-val, a machete forgató fivérekkel, Joeval ás Moeval valamint az izmos tigrissel, Tinyvel. Az összegyűjtött kristályokból nyert erőnek hála, Coconak, Crash testvérének sikerül segítenie Crashnek, és újra megakadályozzák Cortexet az űrállomás elpusztításában.



Crash Bandicoot 3: Warped
Az űrállomás elpusztulása után Cortex egy trópusi szigetre zuhan, ami a gonosz Uka Uka börtöne volt, aki Cortexel egy húron pendül. Az új ördögi tervüket a kristályok megszerzésére már együtt terveli ki, amihez csatlakozik doktor Nefarious Trophy is, aki létrehozott egy időgépet, hogy még könnyebben szert tehessenek a kristályokra.

Crash és Coco Aku Aku segítségével utazik az időben és igyekeznek megakadályozni a gonosz terv végrehajtását. Eljutnak a középkorba, a tengerek mélyére, a történelem előtti időkbe a dinoszauruszokhoz, a távoli keltre, Egyiptomba és a távoli jövőbe is. A kalandjaik során le kell győzniük Dingodalet, a dinoszauruszt, doktor N. Trophyt, N. Ginot és Uku Ukut is, aki doktor Cortexet irányítja.

Crash_Bandicoot_Enemies






Értékelések Crash Bandicoot N.Sane Trilógia

Nincs vélemény a termékről.