The Crew Motorfest [PS5] - BAZÁR (használt termék)

12.890 Ft
11.890 Ft
Különbözet szerinti ÁFA 0%
 
Termék kódja: 466992
Ubisoft

The Crew Motorfest [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Tisztelt Vásárlók! Az adott termékleírás javítása folyamatban van, az esetleges pontatlanságokért elnézést kérünk!
Amennyiben a fenti okból kifolyólag a termékleírásban valami nem egyértelmű az Ön számára, úgy kérjük a további információkért a rendelés leadása előtt vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
a játék megvásárolva, 100%-ban működőképes és tesztelt csomagolás sérülésmentes, közepes karcmentes szerződéses garancia 12 hónap


Új termék leírása:

A játékról

Üdvözöljük a Motorfesten, a tökéletes vezetési élményben! Fedezze fel a hawaii O'ahu nyüzsgő nyitott világát, miközben intenzív versenyeken, tematikus eseményeken és még sok máson vesz részt! A több száz összegyűjthető ikonikus autónak köszönhetően rengeteg lehetősége lesz megmutatni képességeit.

Fő tulajdonságok

  • FEDEZZE FEL AZ ÉLŐ HAWAII NYÍLT VILÁGOT
    A Crew Motorfest a Föld egyik leglélegzetelállítóbb helyén telepedett le: a hawaii O'ahu szigetén. Csatlakozzon egy nagysebességű utcai versenyhez Honolulu nyüzsgő városában, tesztelje terepjáró képességeit egy vulkán hamulejtőin, vagy sajátítsa el a tökéletes kanyart a pályákon.

  • ÜNNEPELJE AZ AUTÓKULTÚRA MINDEN SZEMPONTJÁT
    Élvezze a különféle izgalmas vezetési tevékenységeket, és válassza ki, hogyan szeretne szórakozni autóival! Fedezzen fel lejátszási listákat, és merüljön el a tematikus kampányokban, amelyek elmerülnek az autókultúra legizgalmasabb világaiban, beleértve az amerikai izomautókat, a japán stílusú utcai versenyzést és a múlt legendás gépeit!

  • GYŰJTSE BE A LEGENDÁS AUTÓKAT
    Versenyezzen intenzív vezetési versenyeken, mutassa meg saját stílusát, gyűjtse össze a legikonikusabb autókat és még sok mást! Végezzen el minden vezetési kihívást, és töltse fel gyűjteményét a valaha készült leglegendásabb járművekkel.

Trailer


Értékelések The Crew Motorfest [PS5] - BAZÁR (használt termék)

Nincs vélemény a termékről.