Crysis 3 Konzol típusa:

SZINTÉN ELÉRHETŐ Crysis 3 - PS3Crysis 3 - PS3Crysis 3 - XBOX 360Crysis 3 - XBOX 360
Bruttó ár
3.390 Ft
Nettó ár: 2.669 Ft
 
régóta nem kapható
Termék kódja: 210111
ElectronicEN szinkron

Crysis 3 [PC DVD]

Rajtad a bosszúállás sora! A Crysis 3 jóvoltából a teljes irányítás és a szabadság új szintjével ismerkedhetsz meg 2013 legfontosabb sandbox stílusú, azaz szabadon bejárható világban játszódó lövöldözős játékában. A díjnyertes CryTek csapata által fejlesztett, CryENGINE® motorral futó Crysis 3 páratlan látványvilággal érkezik, és olyan változatos játékélménnyel, amely játékosonként egyedi élményt nyújt majd.

A 2047-ben játszódó történetben a Próféta szerepében térhetünk vissza New Yorkba, ahol hősünk azt tapasztalja, hogy a várost egy nano kupola védi. A korrupt Cell Corporation által emelt szerkezet elvileg a lakosságot védi, és segít megtisztítani a világot az idegen erők maradékától. A valóságban azonban a Cell titokban területet és technológiát akar szerezni, hogy világuralomra törhessen. A New Yorkot borító nano kupola, amelyet Liberty Dome - nak hívnak, egy burjánzó esőerdőt rejt. Az óriási fák, sűrű mocsarak és sebes sodrású folyók által tarkított Liberty Dome hét különféle, veszélyes környezetet rejt, melyet a Hét Csodaként neveznek - mindegyik egyedi kihívásokat jelent a játékosoknak. A taktika: felmérni, alkalmazkodni és támadni.

A testre szabható fegyverekkel és Próféta fejleszthető nano ruhájával a játékosok saját módszereket dolgozhatnak ki a Liberty Dome veszélyeinek leküzdésére. Legyél a legveszélyesebb vadász a bolygón, használd a halálos visszacsapó íjadat, aknázd ki a pusztító idegen technológiát és hozd létre a tökéletes stratégiát, amivel letarolhatod ellenségeidet és végrehajthatod bosszúhadjáratodat!

  • A prédából vadász lesz - Az izgalmas, fordulatos történetben a játékos egy Próféta nevű katona szerepében indul bosszúhadjáratra. A válaszok keresésében sem a CELL, sem a cephek nem állhatnak az útjába.
  • Adaptív hadviselés a New York-i Liberty Dome alatt - Rajtad a bosszúállás sora! Járd be a lélegzetelállítóan látványos esőerdőt, módosítsd a fegyvereidet, használd ki a továbbfejlesztett nano ruha képességeit és dolgozz ki stratégiákat az NYC Liberty Dome Hét Csodájának meghódításához - tedd saját hadszíntereddé a környezetet.
  • Fejlett fegyverzet - A veszélyes, új világ új fegyvereket és taktikákat igényel:
    1. Próféta íja: Halálos, nagy erejű visszacsapó íj, amit álcázás közben is használni lehet. A robbanófejestől az elektromos töltésűig, többféle nyílvesszővel is használható.
    2. CELL Typhoon: másodpercenként 500 töltényt kilőni képes, ultramodern CELL fegyver
    3. Ceph plazmakarabély: A Crysis sorozatban először a játékosok idegen technológiákat is felhasználhatnak, többek közt a ceph plazmakarabélyt. Ez a gépfegyver már távolról is komoly tűzerővel rendelkezik, de közvetlen közelről is végzetes lehet
  • Vadászat online is - A halálos fegyverek garmadájával a Crysis 3-ban barátokkal és ellenfelekkel harcolhatsz a Liberty Dome - ban, hogy eldöntsétek, ki a legjobb vadász a bolygón.
  • A CryENGINE evolúciója - A CryENGINE 3 a Crytek kreatív csapatának erejét engedi szabadjára. Ez az alapja a Crysis 3 modern, lélegzetelállítóan látványos és változatos játékélményének.



  • Crysis 3 - PC - PlayGoSmart : értékelés 5 5-ből 1 értékelés alapján.

    Értékelések Crysis 3

    Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
    Talált Oldalak:   1  
    od Liga Zoltán 5 az 5 csillagból! 2013.09.20.
    Nagyon várom!Szerintem a világ legjobb és a legkirályabb grafikájú játéka! :D
    Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)
    Talált Oldalak:   1