SuperGamer.hu BejelentkezésRegisztráció SuperGamer.hu Információk Bevásárlókosár SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.sk - predaj hier a herného príslušenstva SuperGamer.cz - prodej her
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
0 Ft
Nintendo Switch
 Kategóriák
 Kapcsolat
TELEFON
Munkanapokon 9:00 - 17:00
+36-21-2523-118

E-MAIL
uzlet@supergamer.hu

SKYPE


KÖZÖSSÉGI OLDALAK

PlayStation  ► PSP  ► PSP játékok  ► Akció  ► 

Dante’s Inferno [PSP] - BAZÁR (Használt áru)

 Dante’s Inferno [PSP] - BAZÁR (Használt áru)
ÁR (BRUTTÓ)
1.590 Ft
ELÉRHETŐSÉG
nincs raktáron
eladás leállítva

Termék kódja: 230531

Electronic 18 év alatti kiskorúaknak nem megfelelő és nem engedélyezett Angol változat
 
 

BAZÁR/HASZNÁLT TERMÉK

A bazár/használt termék felvásárolt, használt terméket jelöl. Az így jelölt termék 100% működőképes, minden esetben átvizsgálásra került, mielőtt forgalomba hozzuk. Csomagolása, egyes tartozékai hiányosak lehetnek, magán a terméken használat nyomai felfedezhetők lehetnek. A termékhez minden esetben számla is jár automatikusan. A termék pontosabb állapotáról bővebb tájékoztatást az uzlet@supergamer.hu címen kérhet.

• A számla különbözet szerinti ÁFA - t tartalmaz.

LEÍRÁS: Dante’s Inferno [PSP] - BAZÁR (Használt áru)

Andare all’Inferno. Magyarul: menj a Pokolba.


Az EA Dante’s Inferno játéka elkalauzol a nyugati kultúra legmeghatározóbb túlvilág-víziójába, melyet az itáliai költő, Dante Alighieri a 14. században írt, „Isteni színjáték” című elbeszélő költeményének első része tartalmaz.
A Dante’s Inferno célja, hogy nagy sikerű külső nézetes akciójátékot teremtsen, ugyanakkor új médiumra adaptálva életre keltse Dante vízióját a Pokolról. A játék főszereplője maga Dante, aki leszáll a Pokolba, hogy felkutassa és megmentse szeretett Beatricéjét, akit hazatérve holtan talált, és akinek lelkét Lucifer az alvilágba csábította. Dante hamar ráébred, hogy küldetése nem csupán kedvese megmentése: saját démonaival is szembesülnie kell, önmagát is meg kell váltania.
Járd végig Dante képében a Pokol kilenc körét, melyeket a költő egykor olyan érzékletesen leírt: ezek a pokol tornáca, majd a paráznák, falánkok, fösvények, haragosok, eretnekek, erőszaktevők, csalók és árulók körei. A pokol minden körének megvan a maga jellegzetes megjelenése, démonokkal, szörnyekkel, elkárhozottakkal és egyenesen a költemény színes leírásaiból merített tájakkal.
A Pokol démonai ellen Dante két fő fegyvert használhat: a Haláltól elvett kaszát és a Beatricétől kapott keresztet, melynek szent erejével lelkeket és varázslatokat gyűjthet az útja során legyőzött teremtményektől. A játék kifinomult fejlesztési rendszert is tartalmaz, hogy saját stílusodhoz igazíthasd képességeid összetételét: erre nagy szükséged lesz, amikor Dante szembekerül a Pokol legrettentőbb bestiáival és vezéreivel. Ha sikerrel jársz, egyes rémeket meg is szelídíthetsz, hogy akaratukat megtörve visszaszórjad a Pokolra a neki szánt kínokat.
A díjnyertes Dead Space™ technológiáját felhasználó Dante’s Inferno gyors, gördülékeny, finoman irányítható harci élményt ad másodpercenkénti 60 képkockás sebességgel: csemege minden akció- és kalandjáték-rajongónak. A programot a Visceral Games™ fejleszti, melyről a Dead Space óta közismert, hogy sokat ad a kidolgozott részletekre.

Egy klasszikus nagyszabású adaptációja
 • Dante Alighieri „Isteni színjáték” című költeményének első részén alapuló külső nézetes akció-kalandjáték, melyben Dante kalandos utazásra indul a Pokolba, hogy megmentse szeretett Beatricéje lelkét.

  A Pokol kilenc köre
 • A játékosok a költemény szellemében leszállhatnak Dante poklának mind a kilenc körébe, melyek: a pokol tornáca, paráznák, falánkok, fösvények, haragosok, eretnekek, erőszaktevők, csalók és árulók. Minden kör jellegzetes környezettel, ellenségekkel és történetelemekkel rendelkezik, melyek lakóik bűneit tükrözik.

  Irányíts pokoli bestiákat
 • A Dante’s Inferno világában hatalmas rémek és vezérek várnak, némelyiküket Dante képes uralma alá hajtani, és visszaszórni a Pokol dühét annak szörnyeire.

  Gyors, élvezetes, könnyen irányítható harc
 • Dante a halál kaszájával és Beatrice keresztjével küzdi át magát a Pokol kilenc körén, mágikus erők és egy kifinomult, testre szabható fejlesztési rendszer segítségével. A játékélmény gyors és gördülékeny, sosem lassul másodpercenként 60 képkocka alá.

  Vidd magaddal a Poklot, bárhová mész
 • A Dante’s Inferno a PSP tulajdonosok számára is ugyanazt a gyors és élvezetes játékélményt biztosítja mind a kilenc egyedi és részletgazdag pokolkörben, mint más konzolokon.

  A Visceral Games ajánlásával
 • A kritikák által magasztalt Dead Space készítőinek díjnyertes stúdiója a Dante’s Inferno esetében sem enged a minőség és kidolgozottság rájuk jellemzően magas színvonalából.


 • Ha mégtöbb információt kíván megtudni a Dante’s Inferno [PSP] - BAZÁR (Használt áru) -ról, látogasson el a gyártó weboldalára.
  Dante’s Inferno [PSP] - BAZÁR (Használt áru) katalógusba hozzáadva: 28.03.2014.
  Súvisiace produkty


  Dante’s Inferno [PSP] - BAZÁR (Használt áru) - értékelés

  Nincs vélemény a termékről.

   Írja meg véleményét!

  Saját raktár
  szállítás
  24 órán belül
  46499 db
  raktáron
  15 év
  tapasztalat
  több mint 180000
  teljesített
  megrendelés